Brug segmenter i dine tabeller

Brug segmenter til at få vist det, der er vigtigst for dig, i dine Google Ads-tabeller. Med segmenter kan du opdele dine data i rækker og isolere lige netop det, du gerne vil se. Dine segmentvalg afhænger af, hvilken tabel på din Google Ads-konto du ser, og kan omfatte tidsperioder, kliktype eller enhed.

Denne artikel forklarer, hvordan man bruger segmenter.

Vejledning

De fleste brugere administrerer nu deres konti via den nye Google Ads-oplevelse. Hvis du stadig bruger den forrige AdWords-oplevelse, skal du vælge Forrige nedenfor. Få flere oplysninger

Sådan føjer du segmenter til eller fjerner segmenter fra din tabel

1. Log ind på din AdWords-konto.
  2. Klik på fanen Kampagner.
  3. Klik på menuen for datointerval øverst til højre på siden og vælg det tidsrum, du vil analysere, hvis du vil have vist data for et bestemt tidsrum.
  4. Klik på en af de faner, der vises midt på siden, eksempelvis Kampagner, Annoncegrupper eller Annoncer.
  5. Klik på knappen Segment over statistiktabellen.
  6. Vælg et segment på rullemenuen for at tilføje det. Hvis du vil fjerne et segment, skal du vælge "Ingen". See how to segment your data
  7. Selvom du kun kan anvende ét segment ad gangen i din statistiktabel, kan du anvende flere segmenter på dine data, hvis du vælger at downloade en rapport. Når din statistiktabel har det ønskede udseende, skal du bare klikke på downloadknappen Downloadikon for at oprette en rapport.
  8. Tilføj flere segmenter ved at klikke på +Tilføj segment i det panel, der åbnes. See how to add segments to a report
  9. Klik på Download.
Der vises muligvis ikke nogen værdi i kolonnerne, hvis du anvender et inkompatibelt segment. Eksempelvis kan konverteringsbaserede segmenter såsom "Konverteringshandling" og "Konverteringsforsinkelse" kun bruges sammen med konverteringsrelaterede kolonner såsom Konverteringer, Alle konv. og Konverteringsværdi. Der vises derfor en tom værdi ("--") i andre kolonner, f.eks. Antal klik, Eksp. og Pris, når der anvendes et konverteringsbaseret segment.