Om remarketing

Med remarketing kan du vise annonser for personer som har besøkt nettstedet ditt eller brukt mobilappen din. Hvis folk for eksempel forlater nettstedet ditt uten å kjøpe noe, kan du bruke remarketing for å gjenopprette kontakten med dem ved å vise relevante annonser på de ulike enhetene deres.

I denne artikkelen ser vi nærmere på fordelene med remarketing samt de ulike typene remarketingkampanjer som finnes i Google Ads.

Fordeler

Remarketing kan være en strategisk komponent i annonseringen din – uansett om du vil generere ytterligere salgsaktivitet, øke antallet registreringer eller skape økt merkevarebevissthet.

• Tilgang til folk når sannsynligheten er stor for at de kjøper noe: Du kan nå ut til folk som har hatt interaksjoner med bedriften din. Annonsér for dem når de søker på nettet, besøker andre nettsteder eller bruker andre mobilapper.
  • Lister med fokus på annonseringen din: Lag remarketinglister for spesifikke tilfeller. Det kan for eksempel være en liste målrettet mot personer som har lagt noe i handlekurven sin, men som ikke har fullført noen transaksjon.
  • Stor rekkevidde: Du kan nå ut til personene på remarketinglistene dine når de bruker enhetene sine på mer enn to millioner nettsteder og mobilapper.
  • Effektiv prising: Du kan opprette resultatorienterte remarketingkampanjer med automatisk budgivning. Med funksjonen for budgivning i sanntid beregnes det optimale budet for personen som ser på annonsen din, slik at du kan vinne annonseauksjonen med en best mulig pris. Det koster ikke noe ekstra å bruke Googles auksjon.
  • Enkel oppretting av annonser: Du kan lage tekst-, bilde- og videoannonser gratis med annonsegalleriet. Kombiner en dynamisk remarketingkampanje med oppsettene i annonsegalleriet slik at du får flotte annonser for alle produktene eller tjenestene du tilbyr.
  • Kampanjestatistikk: Du får rapporter der du kan se resultatene for kampanjene dine, deriblant hvor annonsene vises og hvor mye du betaler for dem.
  • Gjør det enklere for kundene å finne bedriften din: Vis annonser for tidligere besøkende som ser aktivt etter bedriften din på Google Søk.

Ulike måter du kan drive remarketing på med Google Ads

• Standard remarketing: Vis annonser for tidligere besøkende når de surfer på nettsteder og bruker apper i Displaynettverket. Finn ut mer
  • Dynamisk remarketing: Oppnå bedre resultater med dynamisk remarketing. Her tas remarketing ett skritt videre ved at produktene eller tjenestene som folk har vist interesse for på nettstedet ditt eller i appen din, vises i annonsene. Finn ut mer
  • Remarketinglister for søkeannonser: Vis annonser for tidligere besøkende når de legger inn oppfølgingssøk på Google etter å ha forlatt nettstedet ditt. Finn ut mer
  • Videoremarketing: Vis annonser for folk som har sett på videoene dine eller vært inne på YouTube-kanalen din, når de bruker YouTube eller blar gjennom apper, videoer og nettsteder i Displaynettverket. Finn ut mer
  • Kundelisteremarketing: Med Kundematch kan du laste opp lister over kontaktinformasjon du har fått fra kundene dine. Når disse personene er logget på Google, kan du vise dem annonser i ulike Google-produkter.