Om remarketing

Remarketing er en måte å komme i kontakt med personer som tidligere har hatt interaksjoner med nettstedet ditt eller mobilappen din. Med remarketing kan du plassere annonsene dine strategisk foran personer i målgruppene når de besøker Google eller partnernettstedene til Google, slik at du kan øke merkevarebevisstheten eller minne disse personene på å foreta et kjøp.

Fordeler

Remarketing kan være en strategisk komponent i annonseringen din – uansett om du vil generere ytterligere salgsaktivitet, øke antallet registreringer eller skape økt merkevarebevissthet. Nedenfor ser du noen av fordelene med å bruke remarketing:

• Umiddelbar rekkevidde / betimelig målretting: Du kan vise annonsene dine til personer som tidligere har hatt kontakt med bedriften din idet de søker andre steder og det er mer sannsynlig at de foretar et kjøp. Du kan også gjøre det enklere for kundene å finne bedriften din ved å vise dem annonsene dine når de aktivt ser etter bedriften din på Google Søk.
  • Fokusert annonsering: Du kan opprette remarketinglister for spesifikke tilfeller. Du kan for eksempel opprette en remarketingliste målrettet mot personer som har lagt noe i handlekurven sin, men som ikke har fullført noen transaksjon.
  • Stor rekkevidde: Du kan nå ut til personene på remarketinglistene dine når de bruker enhetene sine på mer enn to millioner nettsteder og mobilapper.
  • Effektiv prising: Du kan opprette resultatorienterte remarketingkampanjer med automatisk budgivning. Med funksjonen for budgivning i sanntid beregnes det optimale budet for personen som ser på annonsen din, slik at du kan vinne annonseauksjonen med en best mulig pris. Det koster ikke noe ekstra å bruke Googles auksjon.
  • Enkel oppretting av annonser: Du kan lage tekst-, bilde- og videoannonser gratis med annonsegalleriet. Kombiner en dynamisk remarketingkampanje med oppsettene i annonsegalleriet slik at du får flotte annonser for alle produktene eller tjenestene du tilbyr.
  • Kampanjestatistikk: Du får rapporter der du kan se resultatene for kampanjene dine, deriblant hvor annonsene vises og hvor mye du betaler for dem.

Merk

Du kan slå av innsamlingen av remarketingdata for brukere som ikke ønsker å se personlig tilpassede annonser. Finn ut hvordan du slår av innsamlingen av remarketingdata for bestemte brukere.

Ulike måter du kan drive remarketing på med Google Ads

• Standard remarketing: Vis annonser for tidligere besøkende når de surfer på nettsteder og bruker apper i Displaynettverket. Finn ut mer
  • Dynamisk remarketing: Oppnå bedre resultater med dynamisk remarketing. Her tas remarketing ett skritt videre ved at produktene eller tjenestene som folk har vist interesse for på nettstedet ditt eller i appen din, vises i annonsene. Finn ut mer
  • Remarketinglister for søkeannonser: Vis annonser for tidligere besøkende når de legger inn oppfølgingssøk på Google etter å ha forlatt nettstedet ditt. Finn ut mer
  • Videoremarketing: Vis annonser for folk som har sett på videoene dine eller vært inne på YouTube-kanalen din, når de bruker YouTube eller blar gjennom apper, videoer og nettsteder i Displaynettverket. Finn ut mer
  • Kundelisteremarketing: Med Kundematch kan du laste opp lister over kontaktinformasjon du har fått fra kundene dine. Når disse personene er logget på Google, kan du vise dem annonser i ulike Google-produkter.