Om remarketing

Remarketing er en metode til at nå ud til personer, der tidligere har interageret med dit website eller din mobilapp. Det giver dig mulighed for få dine annoncer vist for medlemmer af disse målgrupper, når de søger på Google eller de websites, vi samarbejder med, og derved opnå større brandbevidsthed eller få de pågældende personer til at foretage et køb.

Fordele

Remarketing kan være en strategisk vigtig del af din annoncering, uanset om du vil øge salget, øge antallet af registreringer eller skabe større opmærksomhed om dit brand. Her er nogle af fordelene ved at bruge remarketing:

• Øjeblikkelig rækkevidde/veltimet målretning: Du kan vise dine annoncer for dem, der tidligere har interageret med din virksomhed, når de søger et andet sted på nettet og der er større sandsynlighed for, at de er parate til at foretage et køb. Du kan også hjælpe potentielle kunder med at finde din virksomhed ved at vise dem dine annoncer, når de søger efter den på Google Søgning.
  • Fokuseret annoncering: Du kan oprette remarketinglister med henblik på specifikt målrettet annoncering. Du kan f.eks. vælge at oprette en remarketingliste, der er målrettet mod personer, som har lagt noget i indkøbsvognen, men ikke har fuldført en transaktion.
  • Stor rækkevidde: Du kan nå ud til folk på dine remarketinglister på tværs af enheder, når de besøger eller bruger nogle af de over to millioner websites og mobilapps.
  • Effektiv prissætning: Du kan oprette meget effektive remarketingkampagner med automatisk budgivning. Med budgivning i realtid beregnes der et optimalt bud ud fra, hvem din annonce skal vises for, med henblik på at sikre, at du vinder annonceauktionen til den bedst mulige pris. Der er ingen yderligere omkostninger ved at bruge Googles auktion.
  • Let oprettelse af annoncer: Producér tekst-, billed- og videoannoncer gratis med Annoncegalleri. Kombiner en dynamisk remarketingkampagne med layouts fra annoncegalleriet, så der vises skalerede versioner af de smukke annoncer fra alle dine produkter eller tjenester.
  • Kampagnestatistik: Du får rapporter om, hvor effektive dine kampagner er, hvor dine annoncer bliver vist, og hvor meget din annoncering koster dig.

Bemærk!

Du kan deaktivere indsamling af ​​remarketingdata for brugere, der ikke ønsker at få vist tilpassede annoncer. Få oplysninger om, hvordan du deaktiverer indsamling af remarketingdata for specifikke brugere.

Remarketingmetoder i Google Ads

• Standardremarketing: Vis annoncer for dine tidligere besøgende, når de besøger websites og bruger apps på Displaynetværket. Få flere oplysninger
  • Dynamisk remarketing: Boost dine resultater med dynamisk remarketing, hvilket løfter remarketing op på næste niveau med annoncer, der indeholder produkter eller tjenester, som folk har set på dit website eller i din app. Få flere oplysninger
  • Remarketinglister til søgeannoncer: Vis annoncer til dine tidligere besøgende, når de foretager opfølgende søgninger på Google efter det, de har brug for, efter at de har forladt dit website. Få flere oplysninger
  • Videoremarketing: Vis annoncer til personer, der har interageret med dine videoer eller din YouTube-kanal, mens de bruger YouTube og benytter videoer, websites og apps på Displaynetværket. Få flere oplysninger
  • Remarketing baseret på kundelister: Med Kundematch kan du uploade lister med kontaktoplysninger, som dine kunder har givet dig. Når disse personer er logget ind på Google, kan du vise dem annoncer i forskellige Google-produkter.