Om dine datasegmenter

Der er indført følgende forbedringer i Google Ads for at give en omfattende og samlet visning af dine målgrupper og gøre målgruppeadministration og -optimering lettere:

• Ny målgrupperapportering
    Detaljeret rapportering om målgruppedemografi, segmenter og ekskluderinger er nu samlet på ét sted. Klik på ikonet Kampagner Campaigns Icon, åbn fanen "Målgrupper, søgeord og indhold", og klik på Målgrupper for at få flere oplysninger. Du kan også nemt administrere dine målgrupper fra denne rapportside. Få flere oplysninger om målgrupperapportering.
  • Nye termer
    Vi bruger nye termer i din målgrupperapport og overalt i Google Ads. Eksempelvis kaldes "målgruppetyper" (disse omfatter tilpassede målgrupper, målgrupper i markedet og interessebaserede målgrupper) nu målgruppesegmenter, og "remarketing" kaldes nu "dine data". Få flere oplysninger om opdateringerne af målgrupperelaterede termer og udtryk.

Brug dine data til at nå ud til personer, der tidligere har interageret med dit brand eller dine tjenester, på mobilenheder eller computere. Dine annoncer vises til personer i dette segment, når de besøger Google eller partnerwebsites.

Infografik om dynamisk remarketing

Fordele

Uanset om du vil sætte fart på salget, øge antallet af tilmeldinger eller øge bevidstheden om dit brand, kan målretning mod segmenter ud fra dine data være en vigtig strategisk komponent i din annonceringsplan. Nedenfor kan du se nogle af fordelene ved at bruge dine data:

• Øjeblikkelig rækkevidde/veltimet målretning: Du kan vise dine annoncer for dem, der tidligere har interageret med din virksomhed, når de søger et andet sted på nettet og der er større sandsynlighed for, at de er parate til at foretage et køb. Du kan også hjælpe potentielle kunder med at finde din virksomhed ved at vise dem dine annoncer, når de søger efter den på Google Søgning.
  • Fokuseret annoncering: Du kan oprette segmenter ud fra dine data, så du kan annoncere i bestemte tilfælde. Du kan f.eks. målrette mod personer, som har lagt noget i indkøbsvognen, men ikke har gennemført en transaktion.
  • Rækkevidde i stor skala: Med segmenter, der bygger på dine data, kan du nå ud til folk på alle deres enheder, når de besøger eller bruger nogle af de mere end 2 millioner websites og mobilapps.
  • Effektiv prissætning: Du kan oprette meget effektive kampagner med automatisk budgivning. Beregning af bud i realtid finder det optimale bud for den person, der ser din annonce, og hjælper dig med at vinde annonceauktionen til den bedst mulige pris. Der er ingen yderligere omkostninger ved at bruge Googles auktion.
  • Let oprettelse af annoncer: Opret tekst-, billed- og videoannoncer gratis med Annoncegalleri. Kombiner din dynamiske remarketingkampagne med layouts fra Annoncegalleri, så der vises flotte og tilpassede annoncer på tværs af alle dine produkter eller tjenester.
  • Kampagnestatistik: Du får rapporter om, hvor effektive dine kampagner er, hvor dine annoncer bliver vist, og hvor meget din annoncering koster dig.

Bemærk! Du kan deaktivere indsamling af dine data for brugere, der ikke ønsker at få vist tilpassede annoncer. Få flere oplysninger om, hvordan du deaktiverer indsamling af data for specifikke brugere.

Sådan bruger du dit datamålgruppesegment med Google Ads

• Websitebesøgende: Vis annoncer til dine tidligere besøgende, når de besøger websites og/eller bruger apps på Displaynetværket. Få flere oplysninger om, hvordan du konfigurerer dine datasegmenter
  • Dynamisk remarketing: Få endnu bedre resultater ved hjælp af dynamisk remarketing, der bygger på annoncer, der indeholder produkter eller tjenester, som folk har set på dit website eller i din app. Få flere oplysninger om dynamisk remarketing
  • Dit datasegment for søgeannoncer: Vis annoncer til dine tidligere besøgende, når de foretager opfølgende søgninger på Google efter det, de har brug for, efter at de har forladt dit website. Få flere oplysninger om dine datasegmenter til søgeannoncer
  • YouTube-brugere: Vis annoncer til personer, der har interageret med dine videoer eller din YouTube-kanal, mens de bruger YouTube og ser videoer, besøger websites og bruger apps på Displaynetværket. Få flere oplysninger om, hvordan du bruger YouTube-segmenter
  • Kundematch: Upload segmenter med kontaktoplysninger, som dine kunder har givet dig. Når disse personer er logget ind på Google, kan du vise dem annoncer i forskellige Google-produkter.
  • Appbrugere: Hvis du vil vise annoncer for personer, der har brugt din mobilapp, skal du aktivere indsamling af data for din app.
  • Kundeformularsegment: Vis annoncer til personer, der har indsendt din kundeformular i Google Ads. Du opretter en kundeformular i Google Ads og føjer den til en kampagne. Du kan føje kundeformularer til søge-, video-, og displaykampagner. Få flere oplysninger om aktiver til kundeformularer.

Du kan bruge Målgruppeværktøj til at angive målretningssignaler, mens du opretter en kampagne.

Ofte stillede spørgsmål

Kan jeg tilføje ekskluderinger for alle målgruppesegmenter?

Nej. Nu kan du kun tilføje ekskluderinger for dine datasegmenter, tilpassede segmenter og tilsvarende segmenter.

Hvad er forskellen mellem manuel målretning efter målgruppe og optimeret målretning?

Bemærk! Performance Max-kampagner bruger kun optimeret målretning.

Når du opbygger dine målgrupper og angiver manuel målretning for din kampagne, viser din kampagne annoncer, der når ud til personer, som du har angivet. Hvis du bruger optimeret målretning til din kampagne, kan du stadig opbygge dine målgrupper efter dine specifikationer, men dine annoncer når muligvis ud til personer uden for dine målgruppevalg, fordi din kampagne er optimeret til konverteringsmål.

I alle kampagner med optimeret målretning (herunder Performance Max) bliver dine målgruppevalg til signaler, der hjælper maskinlæringsalgoritmer med hurtigt at optimere til kampagneeffektivitet. Hvis der er brugere, som med stor sandsynlighed konverterer baseret på dine konverteringsmål, vises dine annoncer muligvis for dem, selvom de ikke er specificeret af dine målgruppevalg.

Hvor mange målgrupper kan jeg målrette mod i en annoncegruppe eller aktivgruppe (Performance Max)?

Som en hjælp til at optimere kampagneeffektiviteten med den mest målrettede tilgang til annoncevisning kan hver kampagne og annoncegruppe eller aktivgruppe (Performance Max) kun indeholde én målgruppe ad gangen (én målgruppe kan indeholde flere målgruppesegmenter). Du kan til enhver tid ændre eller redigere målgruppen. Få flere oplysninger om, hvordan du bruger Målgruppeværktøj til at nå ud til den rette målgruppe for hver enkelt kampagne og annoncegruppe.