Om dine datasegmenter

Fra og med den 1. maj 2023 udfases tilsvarende målgrupper (eller segmenter) gradvist som en målretningsfunktion. Få flere oplysninger om denne ændring i målretning efter målgruppe

Der er indført følgende forbedringer i Google Ads for at give en omfattende og samlet visning af dine målgrupper og gøre målgruppeadministration og -optimering lettere:

• Ny målgrupperapportering
    Udførlige rapporter om målgruppedemografi, segmenter og ekskluderinger er nu samlet ét sted, nemlig på fanen "Målgrupper" i sidenavigationsmenuen til venstre. Du kan også nemt administrere dine målgrupper fra denne rapportside. Få flere oplysninger om målgrupperapportering
  • Nye termer
    Vi bruger nye termer i din målgrupperapport og overalt i Google Ads. Eksempelvis kaldes "målgruppetyper" (disse omfatter tilsvarende målgrupper, tilpassede målgrupper, målgrupper i markedet og interessebaserede målgrupper) nu målgruppesegmenter, og "remarketing" kaldes nu "dine data". Få flere oplysninger om opdateringerne af målgrupperelaterede termer og udtryk

Brug dine data til at nå ud til personer, der tidligere har interageret med dit brand eller dine tjenester, på mobilenheder eller computere. Dine annoncer vises til personer i dette segment, når de besøger Google eller partnerwebsites.

Infografik om dynamisk remarketing

Fordele

Uanset om du ønsker at salget, øge antallet af tilmeldinger eller øge bevidstheden om dit brand, kan målretning mod segmenter ud fra dine data være en vigtig strategisk komponent i din annonceringsplan. Nedenfor kan du se nogle af fordelene ved at bruge dine data:

• Øjeblikkelig rækkevidde/veltimet målretning: Du kan vise dine annoncer for dem, der tidligere har interageret med din virksomhed, når de søger et andet sted på nettet og der er større sandsynlighed for, at de er parate til at foretage et køb. Du kan også hjælpe potentielle kunder med at finde din virksomhed ved at vise dem dine annoncer, når de søger efter den på Google Søgning.
  • Fokuseret annoncering: Du kan oprette segmenter ud fra dine data, så du kan annoncere i bestemte tilfælde. Du kan f.eks. målrette mod personer, som har lagt noget i indkøbsvognen, men ikke har gennemført en transaktion.
  • Rækkevidde i stor skala: Med segmenter, der bygger på dine data, kan du nå ud til folk på alle deres enheder, når de besøger eller bruger nogle af de mere end 2 millioner websites og mobilapps.
  • Effektiv prissætning: Du kan oprette meget effektive kampagner med automatisk budgivning. Beregning af bud i realtid finder det optimale bud for den person, der ser din annonce, og hjælper dig med at vinde annonceauktionen til den bedst mulige pris. Der er ingen yderligere omkostninger ved at bruge Googles auktion.
  • Let oprettelse af annoncer: Opret tekst-, billed- og videoannoncer gratis med Annoncegalleri. Kombiner din dynamiske remarketingkampagne med layouts fra Annoncegalleri, så der vises flotte og tilpassede annoncer på tværs af alle dine produkter eller tjenester.
  • Kampagnestatistik: Du får rapporter om, hvor effektive dine kampagner er, hvor dine annoncer bliver vist, og hvor meget din annoncering koster dig.

Bemærk! Du kan deaktivere indsamling af dine data for brugere, der ikke ønsker at få vist tilpassede annoncer. Se, hvordan du deaktiverer indsamling af remarketingdata for specifikke brugere.

Sådan bruger du dit datamålgruppesegment med Google Ads