Lukning af din Google Ads-konto

Du kan lukke din Google Ads-konto når som helst. Hvis du gør det, ophører visningen af alle dine annoncer automatisk inden for 24 timer.

I denne artikel kan du se, hvordan du lukker din konto, og hvad du bør vide, inden du lukker din konto.

Bemærk!

Lukning af din Google Ads-konto er ikke det samme som sletning af din Google-konto. Når du lukker din Google Ads-konto, bliver dine annoncer ikke længere vist, men du kan stadig få adgang til kontoen. Når du sletter din Google-konto, lukkes alle Google-produktkonti, der er knyttet til den pågældende konto, og du kan ikke længere få adgang til dem. Dit Gmail-brugernavn slettes også, og det kan ikke længere bruges. Få flere oplysninger om sletning af din Google-konto.

Før du lukker din konto

Bemærk! Hvis du vælger at lukke din Google Ads-konto, fungerer det på samme måde, som hvis du sætter dine kampagner på pause, med følgende undtagelser:

• Hvis du lukker din konto, kan du få ubrugt kontosaldo refunderet (fratrukket beløb, der er knyttet til kampagnetilbud).
  • Hvis du lukker din konto, skal du genaktivere den for at kunne bruge den igen.

Hvis der ikke er ubrugte midler på din konto, kan du vælge at sætte dine kampagner på pause i stedet for at lukke kontoen.

Hvis du vil lukke din konto, fordi du er utilfreds med dine kampagners effektivitet, anbefaler vi, at du først tjekker vores optimeringstips.

Bemærk! Du kan også lukke de konti, du er i gang med at konfigurere, ved at klikke på sletteikonet Delete icon ud for de relevante konti i Kontovælger.

Sådan fungerer lukning

Hvis du beslutter at lukke din konto, skal du huske, at du stadig skal betale for eventuelle påløbne omkostninger på din konto. Hvis du har penge tilovers på din konto, refunderer vi beløbet via din valgte betalingsmetode inden for 4 uger. Få flere oplysninger om administration af fakturering efter lukning af din Google Ads-konto

Når du har lukket din Google Ads-konto, kan du stadig få adgang til dataene på kontoen ved at logge ind på Google Ads. Hvis du vil bruge Google Ads igen på et senere tidspunkt, kan du altid genaktivere din konto.

Bemærk! Hvis din Google Ads-konto har været inaktiv i mere end 15 måneder – hvilket betyder, at din konto ikke har været i brug i mere end 15 måneder – vil din konto automatisk blive lukket. Se, hvordan du lukker inaktive konti.

Krav i forbindelse med lukning

Hvis du vil lukke din konto, er der følgende krav:

• Du skal have administrativ adgang til din konto
  • Du skal have konfigureret fakturering for din konto

Hvis du har en managerkonto og ønsker at lukke én af dine administrerede konti, skal du være opmærksom på følgende krav:

• Du skal have administratoradgang til din managerkonto
  • Din managerkonto skal være registreret som ejer af den kundekonto, du vil lukke.

Få flere oplysninger om lukning af kundekonti

Sådan lukker du din konto

Bemærk! Nedenstående vejledning er en del af den nydesignede Google Ads-brugeroplevelse. Hvis du vil bruge det forrige design, skal du klikke på ikonet "Udseende" og vælge Brug det forrige design. Hvis du bruger den forrige version af Google Ads, kan du gennemgå oplysningerne på oversigtskortet eller bruge søgefeltet i det øverste navigationspanel i Google Ads for at finde den side, du søger efter.
  1. Klik på ikonet Administrator Admin Icon på din Google Ads-konto.
  2. Klik på Kontoindstillinger.
  3. Klik på Luk min konto.

Når din konto er blevet lukket

Når din konto er blevet lukket, sker der følgende:

• Alle remarketinglister, der ejes af den lukkede konto, herunder Kundematch, indstilles til "Lukket", så der ikke føjes nye brugere til disse lister.

Cirka en måned efter lukningen af din konto sker der følgende med henblik på at fjerne dine data:

• Varighed af medlemskab opdateres til én dag for alle remarketinglister, der ejes af den lukkede konto, herunder Kundematch. Denne handling medfører, at alle brugere fjernes fra disse lister.
  • Når brugerne er fjernet, kan de lister, der deles med andre konti, ikke længere bruges på de pågældende konti.
  • Eventuelle parametre for dynamisk remarketing slettes.

Hvis du har kredit til gode på din lukkede konto, bør du modtage en refusion inden for 4-12 uger. Få flere oplysninger om administration af fakturering efter lukning af din Google Ads-konto

Problemer i forbindelse med lukning af din konto

• Hvis du ikke kan lukke din konto, skyldes det muligvis, at du ikke er kvalificeret til at lukke den. Læs "Krav i forbindelse med lukning" ovenfor.
  • Hvis du vil lukke din konto, og den bruger, der har administrativ adgang, ikke længere er ansat i virksomheden, skal du finde dit kunde-id, din mailadresse til login og kontoens faktureringsoplysninger. Kontakt derefter Google Ads Support.