Arribar al públic en aplicacions i llocs web

Podeu optar per mostrar els vostres anuncis a grups d'usuaris específics mentre visiten aplicacions i llocs web a la Xarxa de Display de Google i a YouTube. Relacionar els anuncis amb els interessos dels usuaris (per exemple, segons els tipus de llocs web que solen visitar) pot millorar la seva experiència en línia i ajudar-vos a augmentar el retorn de la inversió (ROI).

A continuació s'indiquen diferents maneres d'arribar a públics específics amb els anuncis:

• El remàrqueting us permet mostrar anuncis en llocs i aplicacions de la Xarxa de Display a usuaris que han visitat anteriorment el vostre lloc web o han interaccionat amb la vostra empresa, i adaptar els missatges segons el seu perfil. També podeu arribar als usuaris que han visitat el vostre lloc per a mòbils mostrant-los anuncis a les aplicacions que utilitzen, ja sigui al mateix dispositiu o en d'altres. Obteniu més informació sobre el remàrqueting amb Google.

• La segmentació per públic us permet arribar als usuaris segons els seus interessos, com ara els esports o els viatges, fins i tot quan visiten una pàgina relacionada amb un tema diferent a la Xarxa de Display o a YouTube. Obteniu més informació sobre els públics.
    • Públics d'afinitat: seleccioneu un d'aquests públics per arribar a clients potencials i fer que coneguin el vostre negoci.
    • Públics de mercat: seleccioneu un d'aquests públics per trobar consumidors que estiguin cercant productes i que considerin la possibilitat d'adquirir un servei o un producte com els que oferiu.

Aquests públics estan dissenyats per als anunciants que se centren a obtenir conversions de clients altament qualificats. Els públics al mercat us poden ajudar a millorar el rendiment del remàrqueting i a arribar als consumidors que estiguin a punt de fer una compra.

• La segmentació demogràfica us permet arribar als usuaris de la Xarxa de Display que estan associats a determinades categories demogràfiques, com ara si són d'un sexe concret o pertanyen a una franja d'edat específica. Obteniu més informació sobre les dades demogràfiques.

• La Segmentació per llista de clients us permet mostrar anuncis als clients en funció de les dades d'aquests clients que compartiu amb Google. Obteniu més informació sobre la Segmentació per llista de clients.

Exemple:

Per exemple, suposem que sou el propietari d'una empresa en línia que ven material esportiu:

• Remàrqueting: podeu mostrar anuncis de roba d'esquí als usuaris que ja hagin visitat la secció d'esquí del vostre lloc quan visitin altres llocs no relacionats necessàriament amb aquest esport. Fins i tot podeu mostrar-los una oferta especial.
  • Públics d'afinitat: també podeu afegir el públic d'afinitat "Aventurers" al vostre grup d'anuncis per mostrar els vostres anuncis als usuaris que considerem que poden estar interessats en aquest públic, encara que visitin llocs relacionats amb altres temes.
  • Dades demogràfiques: si teniu una línia d'articles d'esquí només per a dona, podeu fer servir la segmentació demogràfica per mostrar els anuncis d'aquests productes només a les dones.
  • Segmentació per llista de clients: podeu mostrar anuncis que promocionin una oferta de pretemporada als clients que s'hagin subscrit al vostre butlletí d'informació que també siguin usuaris de Google.

L'objectiu de Google és que el consumidor pugui veure i controlar amb total transparència les dades demogràfiques i els interessos associats al seu compte de Google. Obteniu més informació sobre com entenem la privadesa de l'usuari.