Studievejledning til Display Advertising-vurdering

Om automatisk målretning på Google Displaynetværket

Automatisk målretning hjælper dig med at optimere din målretning på tværs af Google Displaynetværket, hvilket giver dig mulighed for helt automatisk at nå ud til personer, som din målretning ikke normalt ville nå ud til, og det koster ca. det samme pr. person. Tænk på det som et meget effektivt supplement til den målretning, du allerede har opsat.

I denne artikel kommer vi ind på, hvornår det er en god idé at bruge automatisk målretning, og hvordan du vælger mellem de to typer af automatisk målretning.

Før du begynder

Se Brug automatisk målretning på Displaynetværket for at få en vejledning i, hvordan du slår automatisk målretning til eller fra.

Hvornår skal du bruge automatisk målretning?

Optimering af målretning fungerer bedst for annoncører, der befinder sig i en af følgende situationer:

• De vil gerne finde flere kunder
  • De vil gerne identificere den mest effektive målretning, så de kan nå ud til de mest sandsynlige kunder
  • De vil gerne øge rækkevidden uden at skulle hæve buddet eller prisen pr. kunde

Automatisk målretning resulterer i nye placeringer, så funktionen er velegnet for annoncører, der ikke har meget faste brandretningslinjer for, hvor deres annoncer skal vises. Husk! Du kan stadig ekskludere placeringer fra din annoncegruppe eller din kampagne. Det anbefales dog ikke, da din automatiske målretning kan blive mindre effektiv, hvis du ekskluderer placeringer.

Typer af automatisk målretning

Du kan vælge enten "konservativ målretning" eller "aggressiv målretning" (kaldes også for Displaynetzwerk-Kampagneoptimering). Begge typer målretning kan hjælpe dig med at nå ud til flere kunder, men "aggressiv målretning" anvender flere varianter på din målretning. Så hvis dit søgeord er "kuglepenne", kan konservativ målretning muligvis udvide til "stiftkuglepenne" eller "genopfyldelige kuglepenne", hvorimod aggressiv målretning kan udvide din målretning til kontekster med relation til "overstregningstuscher" eller "stiftblyanter", hvis der er data, der tyder på, at disse søgeord fører til konverteringer. Automatisk målretning virker desuden for remarketing.

Remarketing: Hvis din remarketingliste er for personer, der har besøgt rejsewebsites om Japan, kan konservativ målretning medtage personer, der besøger websites om turistmål i Tokyo. Aggressiv målretning kan gå videre, hvis dataene understøtter det, og kan udvides uafhængigt af manuel målretning baseret på antallet af forventede konverteringer.

Tilgængelighed: Konservativ målretning er tilgængelig for alle kampagner på Displaynetværket. Aggressiv målretning er tilgængelig for alle kampagner på Displaynetværk med mindst 15 konverteringer pr. måned. Dette minimium er nødvendigt, fordi "aggressiv" automatisk målretning analyserer din kampagnes effektivitetsdata med det formål at forudsige, teste og optimere målretningen.

Konservativ målretning ift. aggressiv målretning: Aggressiv målretning giver dig mulighed for at nå ud til flere personer end konservativ målretning. Fordelen ved konservativ målretning i forhold til aggressiv målretning er, at prisen for en stor del af annoncørernes vedkommende ikke overskrider den aktuelle pris pr. kunde (eller mål-CPA, hvis det er den budstrategi, du bruger). Konservativ målretning kan altså være den bedste indstilling for annoncører med et fast eller begrænset budget eller for annoncører, hvor det er vigtigt at nå målene for pris pr. kunde.

Her er nogle generelle retningslinjer:

• Brug konservativ målretning, når du vil have flere konverteringer, men er nødt til at holde dig tæt på din aktuelle pris pr. kunde (eller mål-CPA).
  • Brug aggressiv målretning, når du vil have så mange konverteringer som muligt, og du kan acceptere, at der sker afvigelser fra din nuværende pris pr. kunde (eller mål-CPA/ROAS).

Intelligente displaykampagner Intelligente displaykampagner, som har en høj grad af automatisering, bruger en anden type automatisk målretning, hvor kontekstbaseret målretning kombineres med målgruppebaseret målretning. De udfører også automatisk remarketing til personer, der har besøgt dit website for nylig, og som har stor sandsynlighed for at konvertere.

Automatisk tilmelding

Alle displaykampagner får automatisk indstillingen konservativ målretning med undtagelse af Android-kampagner til app-promovering, som får indstillingen aggressiv målretning som standard.