Om kampagnestatusser

I kolonnen "Status" kan du se oplysninger om den aktuelle status for hver kampagne på din konto på det tidspunkt, hvor du logger ind på din Google Ads-konto. På denne side kan du se statussen for alle de kampagner, som du har oprettet, og opdage uforudsete problemer med dine kampagner.

Du kan se både selve kampagnens status og statussen for kampagnens budstrategi. Hvis der er problemer med din kampagnes budstrategi, som kan indvirke negativt på effektiviteten, viser vi disse i kolonnen "Status".

I denne artikel forklares betydningen af hver enkelt kampagnestatus, og du får også oplysninger om, hvad du kan gøre for at løse eventuelle problemer.

Før du begynder

Det er vigtigt at vide, hvor på din Google Ads-konto du kan finde oplysninger om din kampagnestatus.Hvis du ikke allerede har oprettet en kampagne, kan du få flere oplysninger om kampagnestatusser.

Kampagnestatusser

Aktivér YouTube-undertekster for at få vist undertekster på dit modersmål. Vælg ikonet for indstillinger Billede af ikonet for YouTube-indstillinger nederst i videoafspilleren, vælg "Undertekster", og vælg derefter sprog.

Din kampagnestatus viser dig, om din kampagne kører, som den skal, og hvordan du løser eventuelle problemer.

Kampagnestatus

Beskrivelse

Hvad skal du gøre?

Kvalificeret Din kampagne er aktiv, og dine annoncer kan vises. Hvis din kampagne har etiketten "kvalificeret", men du stadig ikke kan se din annonce, skal du finde problemet og løse det.
Kvalificeret (begrænset) Din kampagne er aktiv, men der vises kun annoncer af og til på grund af et begrænset budget eller en begrænset budstrategi. Få flere oplysninger om budgetanbefalinger, og juster din kampagnes budget derefter.
Ikke kvalificeret Din kampagne er inaktiv, fordi der ikke er nogen annoncegrupper, alle annoncegrupper er sat på pause eller slettet, alle annoncer er sat på pause eller slettet, eller alle søgeord er sat på pause eller slettet. Få flere oplysninger om annoncegruppestatus og annoncestatus.
Sat på pause Din kampagne er inaktiv, fordi du har sat den på pause. Hvis du sætter en kampagne på pause, betyder det, at dine annoncer ikke bliver vist eller akkumulerer nye omkostninger, før kampagnen genaktiveres. Find ud af, hvordan du genoptager din kampagne.
Fjernet Din kampagne er inaktiv, fordi du fjernede den. Hvis du fjerner en kampagne, slettes den permanent. Du kan ikke genoptage en kampagne, efter at du har fjernet den. Få flere oplysninger om oprettelse og administration af flere kampagner.
Afventer Din kampagne er inaktiv, men visningen er planlagt til at starte på et senere tidspunkt. Se, hvordan du ændrer din kampagnes startdato.
Afsluttet Din kampagne er inaktiv, fordi den planlagte slutdato er passeret. Se, hvordan du ændrer din kampagnes slutdato.

Budstrategistatusser

Din budstrategistatus viser dig eventuelle problemer med dine budstrategier, der kan påvirke din kampagneeffektivitet negativt, og hvordan du løser dem. Få flere oplysninger om budstrategistatusser.

Budstrategistatus

Beskrivelse

Hvad skal du gøre?

Begrænset

Din budstrategi er aktiv, men kan være begrænset af det angivne daglige budget. F.eks. vises der kun annoncer af og til på grund af budgetmæssige begrænsninger Find faktorer, der kan begrænse din budstrategi, og få oplysninger om, hvordan du løser problemerne.
Forkert konfigureret Der er ikke konfigureret de rigtige konverteringer til dine konverteringsbaserede budstrategier. Denne status gælder for budstrategierne Udvidet CPC, Mål-CPA og Mål-ROAS. Tjek dine indstillinger for at sikre, at sporingsindstillingerne fungerer korrekt.
Indlæring Når du ændrer din budstrategi, tager det tid for Google Ads at indsamle de effektivitetsdata, der er nødvendige for at optimere dine bud. Tjek dine indstillinger for at sikre, at sporingsindstillingerne fungerer korrekt.

Få indsigt med rapporten Budstrategi

Rapporten Budstrategi giver dig et øjebliksbillede af vigtige metrics for effektivitet og statusser for hver strategitype.

Denne rapport viser dig, hvor god din strategi har været til at opfylde dine effektivitetsmål over tid. Den giver dig også mulighed for at se, hvordan ændringer i kampagnestatussen påvirker kampagneeffektiviten. Få flere oplysninger om rapporten Budstrategi.

Budstrategistatusser

1. Klik på ikonet Kampagner Campaigns Icon på din Google Ads-konto.
  2. Klik på rullemenuen Kampagner i sektionsmenuen.
  3. Klik på Kampagner.
  4. Find kolonnen "Status" ved siden af kolonnen "Dagligt budget".

Filtrér kampagner

1. Klik på ikonet Kampagner Campaigns Icon på din Google Ads-konto.
  2. Klik på rullemenuen Kampagner i sektionsmenuen.
  3. Klik på Kampagner.
  4. Klik på ikonet Filter Filter for at få vist indtastningsfeltet "Filter".
  5. Klik på det sted, hvor markøren blinker, for at få vist og vælge filtreringsmuligheder.