Korriger en annonse som har fått status som ikke godkjent

Hvis en av annonsene dine ikke blir godkjent, betyr dette dessverre at annonsen ikke kan kjøres for øyeblikket. Hvis du ønsker å publisere og kjøre en annonse som ikke er godkjent, må du først finne den aktuelle annonsen og deretter redigere den slik at den overholder retningslinjene for annonsering.

I denne artikkelen forklarer vi hvordan du finner ut hvorfor annonsen din ikke ble godkjent, og deretter hvordan du løser problemet og sender inn annonsen til godkjenning.

Veiledning

Nå administrerer de fleste av brukerne kontoen sin i den nye utgaven av Google Ads. Hvis du fremdeles bruker den forrige utgaven av AdWords, velger du Forrige nedenfor. Finn ut mer

1. Gå til Annonser- eller Annonseutvidelser-fanen, og finn annonsen eller utvidelsen som ikke ble godkjent.
  2. I «Status»-kolonnen holder du markøren over den hvite snakkeboblen Boble for ikke godkjent annonse ved siden av «Ikke godkjent» og klikker på årsaken til at annonsen ikke ble godkjent, for å finne ut mer om retningslinjene.

Merk: Noen av retningslinjene gjelder annonsedestinasjonen. Hvis selve annonsen er i tråd med retningslinjene, sjekker du destinasjonen for å se om det er den som gjør at annonsen ikke blir godkjent. Gjør eventuelle nødvendige endringer i destinasjonen før du fortsetter.

3. Hold markøren over annonsen eller utvidelsen, og klikk på blyantikonet Endre.
  4. Rediger annonsen eller utvidelsen slik at den er i tråd med retningslinjene.
  5. Klikk på Lagre.
Bruk et filter for å se alle annonsene som ikke er godkjent

Hvis du har en omfattende konto med mange annonser, kan det være nyttig å bruke filtre for å finne alle annonsene som ikke er godkjent:

1. På «Annonser»-fanen i kontoen din klikker du på Filter, som vises ovenfor statistikktabellen.
  2. Velg Opprett filter.
  3. Velg Godkjenningsstatus på den første rullegardinmenyen.
  4. Fjern avmerkingssymbolene i alle rutene unntatt Ikke godkjent.
  5. Merk av for Lagre filter hvis du vil bruke filteret på nytt.
  6. Klikk på Bruk.

Tabellen oppdateres automatisk slik at den viser alle annonsene dine som ikke er godkjent.