Korriger annonser som ikke ble godkjent

Hvis en av annonsene dine ikke blir godkjent, betyr dette dessverre at annonsen ikke kan kjøres for øyeblikket. Hvis du ønsker å publisere og kjøre en annonse som ikke er godkjent, må du først finne den aktuelle annonsen og deretter redigere den slik at den overholder retningslinjene for annonsering.

I denne artikkelen forklarer vi hvordan du finner ut hvorfor annonsen din ikke ble godkjent, og deretter hvordan du løser problemet og sender inn annonsen til godkjenning.

Veiledning

Nå administrerer de fleste av brukerne kontoen sin i den nye utgaven av Google Ads. Hvis du fremdeles bruker den forrige utgaven av AdWords, velger du Forrige nedenfor. Finn ut mer

Fremgangsmåten for å korrigere annonsen din varierer alt etter hvilke retningslinjer annonsen bryter med. Det kan hende at selve annonsen ikke er i tråd med spesifikke Google Ads-retningslinjer (f.eks. at annonsen din ikke er i tråd med de redaksjonelle retningslinjene våre), eller det kan være problemer knyttet til destinasjonen din (f.eks. at destinasjonen ikke fungerer, eller at den har innhold som ikke er tillatt). Først må du sjekke hvilke retningslinjer annonsen din bryter med, og deretter følger du den aktuelle fremgangsmåten nedenfor.

Nedenfor ser du fremgangsmåter for å korrigere annonsen din i tilfeller der annonsen bryter med retningslinjer som ikke er knyttet til destinasjonen:

1. Gå til «Annonser og utvidelser»-siden, og finn annonsen eller utvidelsen du vil korrigere.
    Noen av retningslinjene gjelder annonsedestinasjonen. Hvis selve annonsen er i tråd med retningslinjene, sjekker du destinasjonen for å se om det er den som gjør at annonsen ikke blir godkjent. Gjør eventuelle nødvendige endringer i destinasjonen før du fortsetter.
  2. Hold markøren over annonsen eller utvidelsen, og klikk på Endre.
  3. Rediger annonsen eller utvidelsen slik at den er i tråd med retningslinjene.
  4. Klikk på Lagre. Annonsen sendes automatisk inn til ny gjennomgang. Du kan se etter oppdateringer om annonsens status på «Annonser og utvidelser»-siden.

Link til beslektet innhold