Een afgekeurde advertentie corrigeren

Als een van uw advertenties wordt afgekeurd, betekent dit dat de advertentie momenteel niet kan worden weergegeven. Als u de weergave van uw advertentie wilt hervatten, moet u eerst nagaan waarom de advertentie is afgekeurd en uw advertentie vervolgens zodanig bewerken dat deze voldoet aan ons advertentiebeleid.

In dit artikel wordt uitgelegd hoe u kunt uitzoeken waarom uw advertentie is afgekeurd, en hoe u het probleem kunt oplossen en uw advertentie opnieuw ter goedkeuring kunt indienen.

Instructies

De meeste gebruikers kunnen nu uitsluitend hun accounts beheren met het nieuwe, verbeterde Google Ads. Als u nog steeds de vorige AdWords-versie gebruikt, kiest u hieronder VorigeMeer informatie

1. Ga naar het tabblad Advertenties of Advertentie-extensies en zoek de afgekeurde advertentie of extensie.
  2. Plaats in de kolom Status de muisaanwijzer op de witte tekstballon Ballon Afkeuring van de advertentie naast Afgekeurd en klik op de reden voor afkeuring voor meer informatie over het beleid.

Opmerking: Sommige beleidsregels zijn van toepassing op de bestemming van de advertentie. Als de advertentie voldoet aan het beleid, controleert u de bestemming om te zien of deze de afkeuring veroorzaakt en brengt u de benodigde wijzigingen aan voordat u doorgaat.

3. Plaats de muisaanwijzer op de advertentie of extensie en klik op het potloodpictogram Bewerken.
  4. Bewerk de advertentie of extensie zodat deze voldoet aan het beleid.
  5. Klik op Opslaan.
Het filter gebruiken om alle afgekeurde advertenties tegelijk te bekijken

Als u een groot account met veel advertenties heeft, kunt u ook filters gebruiken om al uw afgekeurde advertenties te vinden:

1. Klik op het tabblad Advertenties van uw account op Filter, wat boven de tabel met statistieken wordt weergegeven.
  2. Selecteer Filter maken.
  3. Selecteer in het eerste dropdownmenu de optie Goedkeuringsstatus.
  4. Verwijder de vinkjes uit alle selectievakjes met uitzondering van het selectievakje Afgekeurd.
  5. Vink het selectievakje Filter opslaan aan als u dit filter opnieuw wilt gebruiken.
  6. Klik op Toepassen.

De tabel wordt automatisch geüpdatet om alle afgekeurde advertenties weer te geven.