Løs problemet med en afvist annonce

I øjeblikket arbejder vi ikke helt, som vi plejer, og det betyder, at behandlingen af nye annoncer i ikke-tekstbaserede formater (f.eks. videoannoncer, responsive displayannoncer, appannoncer osv.) kan tage længere end normalt.

Hvis du har en afvist annonce, kan du bruge Selvbetjeningsappeller via Politikadministrator, som giver dig mulighed for at appellere en politikrelateret afgørelse direkte fra din Google Ads-konto ved hjælp af nogle få klik.

Hvis en af dine annoncer bliver afvist, betyder det desværre, at den ikke kan køre i øjeblikket. Hvis du vil have din annonce vist igen, skal du i første omgang finde ud af, hvilken annonce der blev afvist. Derefter skal du redigere den, så den overholder vores annonceringspolitikker.

Denne artikel beskriver, hvordan du finder ud af, hvorfor din annonce blev afvist, hvordan du løser problemet, og hvordan du indsender din annonce til fornyet gennemgang.

Vejledning

Hvilken fremgangsmåde, som du skal følge for at løse problemerne med din annonce, afhænger af, hvilken type overtrædelse af politik der er tale om. Det kan være, at selve annoncen ikke overholder bestemte Google Ads-politikker (f.eks. vores redaktionelle politik), eller at der er problemer med din destination (f.eks. hvis destinationen ikke fungerer, eller hvis der er indhold, som ikke er tilladt). Tjek, hvilken politik din annonce overtræder, og følg derefter den relevante fremgangsmåde nedenfor.

Hvis din annonce overtræder politikker, der ikke er relateret til destinationen, kan du løse problemet ved at følge denne fremgangsmåde:

1. Gå til fanen "Annoncer og udvidelser", og find den annonce eller udvidelse, som du vil løse et problem med.
    Nogle politikker gælder for annoncens destination. Hvis din annonce overholder politikken, skal du kontrollere dens destination for at se, om det er den, der overtræder politikken, og foretage eventuelle nødvendige rettelser, inden du fortsætter.
  2. Hold markøren over annoncen eller udvidelsen, og klik på Rediger.
  3. Rediger annoncen eller udvidelsen, så den overholder politikken.
  4. Klik på Gem. Din annonce bliver automatisk gennemgået igen. Tjek for opdateringer af annoncens status på siden "Annoncer og udvidelser".

Appellér politikrelateret afgørelse

Muligheden for at appellere en politikrelateret afgørelse direkte fra din Google Ads-konto er nu tilgængelig for de fleste formater og politikker.

For de formater og politikker, der ikke understøttes, kan du bestride politikrelaterede afgørelser ved hjælp af formularen Afviste annoncer og spørgsmål vedrørende politikker.

Hvis du mener, at vi har begået en fejl, eller du har rettet din destination, kan du appellere den politikrelaterede afgørelse vedrørende din annonce direkte fra din Google Ads-konto. Start med at klikke på Annoncer og udvidelser på sidemenuen til venstre. Herfra er der to måder at appellere på.

Sådan appellerer du politikrelaterede afgørelser fra tabellen "Annoncer og udvidelser"

1. Vælg de annoncer, du vil appellere.
  2. Vælg Rediger på menuen foroven.
  3. Klik på Appellér.

Hvis nogle af de valgte annoncer ikke er kvalificerede til appel, vises der en meddelelse om, hvilke annoncer det drejer sig om.

4. Under "Årsag til appel" skal du vælge Bestrider beslutningen eller Har foretaget ændringer for at overholde politikken.
  5. Under "Appellér følgende" skal du vælge, hvilke annoncer du vil appellere.
  6. Klik på Send.

Sådan appellerer du politikrelaterede afgørelser fra kolonnen "Status" for en annonce

1. I kolonnen "Status" for den annonce, du vil appellere, skal du holde markøren over annoncens status og klikke på Appellér.
  2. Under "Årsag til appel" skal du vælge Bestrider beslutningen eller Har foretaget ændringer for at overholde politikken.
  3. Under "Appellér følgende" skal du vælge, hvilke annoncer du vil appellere.
  4. Klik på Send.

Tjek appelstatus

Når du har appelleret, kan du altid tjekke status for gennemgangen af din appel i Politikadministrator.

1. Klik på værktøjsikonet Google Ads | tools [Icon] øverst til højre på din konto.
  2. Klik på Politikadministrator under "Konfiguration".
  3. På fanen "Appelhistorik" finder du oplysninger om alle de annoncer, du har appelleret.
    • Kolonnen "Status" viser, om appellen stadig er i gang eller er fuldført.
    • I kolonnen "Resultater" kan du se resultaterne af appellen. Du kan bl.a. se, hvor mange annoncer der har fået deres godkendelsesstatus for politik opdateret efter gennemgangen.

Relateret link