Hylätyn mainoksen korjaaminen

Työaikataulujen muutosten vuoksi muussa kuin tekstimuodossa olevien uusien mainosten (kuten Videomainosten, Responsiivisten Display-mainosten ja Sovellusmainosten) käsittelyajat ovat tällä hetkellä tavallista pidempiä.

Jos mainoksesi on hylätty, valita päätöksestä omatoimisesti käytäntöjen hallintatyökalun kautta. Voit siis tehdä valituksen käytäntöpäätöksestä suoraan Google Ads ‑tililtäsi muutamalla klikkauksella.

Jos jokin mainoksistasi hylätään, se tarkoittaa, että emme voi näyttää kyseistä mainosta sellaisenaan. Korjaa tilanne selvittämällä, mikä mainoksistasi hylättiin, ja muokkaa sitten hylättyä mainostasi siten, että se vastaa mainostuskäytäntöjämme.

Tässä artikkelissa kerrotaan, miten voit selvittää mainoksen hylkäämisen syyn ja miten voit muokata mainostasi ja lähettää sen sitten uudelleen hyväksyttäväksi.

Instructions

Mainoksen korjaamisen vaiheet vaihtelevat sen mukaan, millainen sääntörikkomus on kyseessä. Saattaa esimerkiksi olla, että itse mainos ei ole tiettyjen Google Ads ‑käytäntöjen mukainen (mainos rikkoo esimerkiksi Googlen toimituksellista käytäntöä). Ongelmat voivat liittyä myös mainoksen kohteeseen (kohde ei esimerkiksi toimi tai kohteessa on kiellettyä sisältöä). Tarkista, mitä käytäntöä mainoksesi rikkoo, ja valitse sitten ohesta soveltuvat ohjeet.

Jos mainostasi koskevat käytännöt eivät liity mainoksen kohteeseen, seuraa korjatessasi näitä ohjeita:

1. Siirry Mainokset ja laajennukset ‑sivulle ja etsi korjattava mainos tai laajennus.
    Osa käytännöistä koskee mainoksen kohdetta. Jos itse mainos on käytännön mukainen, tarkista, löytyykö hylkäyksen syy mainoksesi kohteesta. Tee tarvittavat muutokset ennen jatkamista.
  2. Vie hiiri mainoksen tai laajennuksen päälle ja klikkaa Muokkaa.
  3. Muokkaa mainosta tai laajennusta niin, että se on käytännön mukainen.
  4. Klikkaa Tallenna. Mainos tarkistetaan automaattisesti uudelleen. Voit seurata mainoksesi tilan muutoksia Mainokset ja laajennukset ‑sivulta.

Käytäntöpäätöksestä valittaminen

Käytäntöpäätöksestä voi nyt valittaa suoraan Google Ads ‑tililtä. Tämä koskee useimpia muotoja ja käytäntöjä.

Voit kiistää sellaista muotoa tai käytäntöä koskevat käytäntöpäätökset, jota ei tueta, täyttämällä Hylätyt mainokset ja käytäntökysymykset ‑lomakkeen.

Jos olemme mielestäsi tehneet virheen tai olet korjannut kohteesi, voit valittaa käytäntöpäätöksestä suoraan Google Ads ‑tililtäsi. Aloita klikkaamalla vasemmalta sivuvalikosta Mainokset ja laajennukset. Sieltä voit tehdä valituksen kahdella eri tavalla.

Käytäntöpäätöksistä valittaminen Mainokset ja laajennukset ‑taulukosta

1. Valitse mainokset, joista haluat tehdä valituksen
  2. Valitse yläreunan valikosta Muokkaa.
  3. Klikkaa Valita.

Jos joistakin valitsemistasi mainoksista ei voi tehdä valitusta, näet viestin, jossa kerrotaan, mitkä mainokset eivät täytä valitusedellytyksiä.

4. Valitse Valituksen syy ‑kohdasta Olen eri mieltä päätöksestä tai Tein muutoksia käytännönmukaisuuden varmistamiseksi.
  5. Siirry Valita seuraavista ‑kohtaan ja valitse mainokset, joista haluat tehdä valituksen.
  6. Klikkaa Lähetä.

Käytäntöpäätöksistä valittaminen mainoksen Tila-sarakkeesta

1. Vie hiiri sen mainoksen Tila-sarakkeen päälle, jota koskevan päätöksen haluat kiistää, ja klikkaa Valita.
  2. Valitse Valituksen syy ‑kohdasta Olen eri mieltä päätöksestä tai Tein muutoksia käytännönmukaisuuden varmistamiseksi.
  3. Siirry Valita seuraavista ‑kohtaan ja valitse mainokset, joista haluat tehdä valituksen.
  4. Klikkaa Lähetä.

Valituksen tilan tarkistaminen

Kun olet tehnyt valituksen, voit katsoa sen tarkistuksen tilan käytäntöjen hallintatyökalusta.

1. Klikkaa tilisi oikeasta yläkulmasta työkalukuvaketta .
  2. Valitse Asetukset-kohdasta Käytäntöjen hallintatyökalu.
  3. Valitushistoria-välilehdeltä näet tiedot kaikista mainoksista, joista olet tehnyt valituksen.
    • Tila-sarakkeesta näet, onko valitus edelleen käynnissä vai valmis.
    • Tulokset-sarakkeesta näet valituksen tulokset, kuten sen, kuinka monen mainoksen hyväksymistila päivitettiin tarkistuksen jälkeen.

Aiheeseen liittyvä linkki