De basis van AI

Horizontal line that changes colors

Met de AI van Google kunt u uw bedrijfsresultaten verbeteren door contact te leggen met nieuwe klanten, advertentiemateriaal van hoge kwaliteit te maken en weloverwogen beslissingen te nemen op basis van inzichten.

Heeft u alles wat u nodig heeft om succes te behalen met AI? Als u uw marketingdoelen heeft ingesteld en uw activiteiten heeft afgestemd op uw bredere zakelijke prioriteiten, gebruikt u de onderstaande checklist voor manieren om uw marketing een boost te geven met de AI van Google.

Checkmark Begin met de juiste bouwstenen

Verbeter uw meetstrategie met gegevens van hoge kwaliteit waarvoor toestemming is verkregen om de AI van Google in te zetten voor een betere ROI en bedrijfsresultaten. First-party gegevens zijn vooral waardevol omdat ze afkomstig zijn van de directe relaties met uw klanten.

Checkbox that changes colors Stel robuuste tagging voor de hele site in met de Google-tag, zodat u de gegevens kunt vastleggen die het belangrijkst voor u zijn. Adverteerders in de Europese Economische Ruimte en het Verenigd Koninkrijk moeten een sterk framework ontwikkelen om toestemming van gebruikers te verzamelen en te behouden met de toestemmingsmodus.

Checkbox that changes colors Stel verbeterde conversies in om de nauwkeurigheid van uw conversiemetingen te verbeteren.

Checkbox that changes colors Wijs waarden toe aan uw conversies op basis van uw bedrijfsdoelen (zoals opbrengst, winstmarges of lifetime value).

Checkbox that changes colors Gebruik Google Analytics 4 om meer inzicht te krijgen in uw websites en apps.

Checkbox that changes colors Gebruik Klantenmatch om uw klanten te bereiken en opnieuw aan te spreken op de platforms van Google.

Checkbox that changes colors Geef prioriteit aan sterke creatieve invoer, waaronder advertentiemateriaal op uw website, en gebruik onze AI-gestuurde tools voor advertentiemateriaal om een breed scala aan componenten te maken voor uw campagnes.

Blue lightning bolt  Onderneem actie om de resultaten te maximaliseren met AI-gestuurde campagnes

Met AI-gestuurde campagnes kunt u de prestaties in realtime optimaliseren om meer conversies en waarde uit uw budget te halen. Vind onbenutte vraag en verhoog de incrementele resultaten van nieuwe zoekopdrachten, kanalen en doelgroepen.

Checkbox that changes colors Activeer Ads Power Pairing. Combineer AI-gestuurde campagnes in het zoeknetwerk (met brede zoekwoorden) en Performance Max-campagnes om meer conversies te krijgen op Google.

Checkbox that changes colors Gebruik Slim bieden op basis van waarde voor meerdere campagnes om te investeren in de conversies die het waardevolst zijn voor uw bedrijf.

Checkbox that changes colors Leg met videocampagnes contact met uw doelgroep op YouTube, waaronder Shorts en verbonden tv.

Blue arrows going in a circle  Zet een mentaliteitsverandering in gang om uw organisatie succesvol te maken

Als organisaties de AI van Google optimaal willen gebruiken, moeten ze concrete stappen nemen om nieuwe benaderingen te testen. Zo krijgen ze meer flexibiliteit om budgetten af te stemmen op de grootste kansen.

Checkbox that changes colors Zorg dat het bestuur marketing gaat beschouwen als een winstgevende groeistimulans in plaats van een kostenpost. Stem de marketing-KPI's rechtstreeks af op uw bedrijfsdoelen en werk samen met uw CFO om de impact van marketing op belangrijke financiële statistieken te kwantificeren.

Checkbox that changes colors Zorg voor een cultuur van experimentatie (testen, leren, schalen).

Checkbox that changes colors Blijf flexibel en breek silo's af (gegevens-, budget- en kanaalsilo's).