Grundlæggende viden om AI

Horizontal line that changes colors

Googles AI hjælper med at skabe vækst i din virksomhed ved at hjælpe dig med at lande nye kunder, opbygge annoncemateriale af høj kvalitet og træffe pålidelige beslutninger baseret på indsigt.

Har du den nødvendige viden til at få succes med AI? Gennemgå nedenstående tjekliste for at finde ud af, hvordan du kan gøre din marketing mere effektiv med Googles AI, når du har angivet dine marketingmål og tilpasset din indsats til dine overordnede mål for virksomheden.

Checkmark  Succes bygger på et godt fundament

Styrk din målestrategi med data af høj kvalitet og med samtykke for at træne Googles AI til at forbedre dit investeringsafkast og din virksomheds resultater. Førstepartsdata er særligt værdifulde, fordi de kommer fra de direkte forhold, du har til dine kunder.

Checkbox that changes colors Brug effektiv tagging på hele websitet via Google-tagget, så du kan registrere de data, der er vigtigst for dig. Det er vigtigt, at annoncører, som annoncerer i Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde og Storbritannien, bruger samtykketilstand, så der skabes et solidt fundament for indsamling og administration af samtykke fra brugerne.

Checkbox that changes colors Konfigurer udvidede konverteringer for at gøre konverteringsmålingen mere præcis.

Checkbox that changes colors Tildel værdier til dine konverteringer baseret på dine forretningsmål (f.eks. omsætning, overskudsgrader eller levetidsværdi).

Checkbox that changes colors Brug Google Analytics 4 for at få større indsigt på tværs af dine websites og apps.

Checkbox that changes colors Brug Kundematch for at nå ud til kunder via Googles platforme med henblik på at få dem til at udvise fornyet engagement.

Checkbox that changes colors Brug vores AI-baserede værktøjer til annoncemateriale til at oprette en bred vifte af aktiver til dine kampagner med udgangspunkt i det mest effektive annoncemateriale, herunder annoncemateriale på dit website.

Blue lightning bolt  Brug AI-baserede kampagner for at opnå de bedst mulige resultater

AI-baserede kampagner hjælper dig med at optimere effektiviteten i realtid, så du får flere konverteringer og et større investeringsafkast for pengene. Find uudnyttet efterspørgsel, og skab bedre resultater fra nye søgeforespørgsler, kanaler og målgrupper.

Checkbox that changes colors Brug den mest effektive Google Ads-løsning i form af en kombination af AI-baserede søgekampagner (med bredt match) og kampagner af typen "Maksimal effektivitet" for at opnå flere konverteringer overalt på Google.

Checkbox that changes colors Brug værdibaseret Smart Bidding på tværs af kampagner for at opnå konverteringer, der sikrer din virksomhed størst mulig værdi.

Checkbox that changes colors Brug videokampagner for at nå ud til den relevante målgruppe på YouTube, eksempelvis via Shorts og forbundet tv.

Blue arrows going in a circle  Skift mindset for at gøre din organisation klar til succes

For at få mest muligt ud af Googles AI skal organisationer træffe konkrete foranstaltninger for at teste nye tilgange og opnå større fleksibilitet, så budgettet bliver brugt der, hvor det giver det største afkast.

Checkbox that changes colors Brug din direktion som en aktiv medspiller med henblik på at se marketingafdelingen som en profitabel vækstdriver i stedet for en pengesluger. Juster dine marketing-KPI'er i henhold til dine forretningsmæssige mål, og samarbejd med din CFO for at kvantificere din marketings indvirkning på vigtige finansielle metrics.

Checkbox that changes colors Skab en kultur med fokus på at eksperimentere (test, lær, skaler).

Checkbox that changes colors Vær agil, og nedbryd siloer (data-, budget- og kanalsiloer).