Produktlänkning: Rekommendationer från Merchant Center

Google har uppdaterat integreringen mellan Google Ads och Google Merchant Center så att du kan förbättra exponeringen av dina produkter och din webbplats med användning av befintlig information i ditt konto, på din webbplats och i din produktdata. Du kanske ser rekommendationer i ditt konto om att länka ditt konto till Shopify, WooCommerce eller Google Merchant Center.

Shopify och WooCommerce

Google rekommenderar att du länkar Shopify eller WooCommerce till ditt Google Ads-konto om du uppfyller följande kriterier:

• Du använder Shopify eller WooCommerce som värd för din onlinebutik.
  • Domänen som är värd för din onlinebutik är inte länkad till ett Google Merchant Center-konto.
  • Ditt konto använder en enstaka domän för onlinebutiken.

Vad du ser

Google visar en rekommendation liknande denna:

Skärmbild av användargränssnittet som visar en rekommendation för en användare att ansluta sitt Google-konto till Shopify.

Google Merchant Center

Google rekommenderar att du skapar och länkar ett Merchant Center-konto om du uppfyller följande kriterier:

• Domänen för din onlinebutik har inte Shopify eller WooCommerce som värd.
  • Onlinebutiken är inte länkad till ett Google Merchant Center-konto.
  • Ditt konto använder en enstaka domän för onlinebutiken.

Vad du ser

Google visar en rekommendation liknande denna:

Skärmbild av användargränssnittet som visar en rekommendation för en användare om att lägga till sin onlinebutik i Merchant Center.

Relaterade länkar

Om produktlänkning

Produkter från Google

Google Partners