Produkttilknytning: Merchant Center-anbefalinger

Google har oppdatert integrasjonen mellom Google Ads og Google Merchant Center for at du skal oppnå økt eksponering av produktene dine og nettstedet ditt ved hjelp av eksisterende konto-, nettsteds- og produktinformasjon. Du kan komme til å se anbefalinger i kontoen din om å knytte kontoen din sammen med Shopify, WooCommerce eller Google Merchant Center.

Shopify og WooCommerce

Google anbefaler at du knytter Google Ads-kontoen din sammen med Shopify eller WooCommerce hvis du innfrir kriteriene nedenfor:

• Du bruker enten Shopify eller WooCommerce i forbindelse med nettbutikken din.
  • Domenet som er vert for nettbutikken din, er ikke tilknyttet en Google Merchant Center-konto.
  • Kontoen din bruker bare ett domene for nettbutikken.

Du får se denne informasjonen

Google viser deg en anbefaling som ligner på denne:

En UI-skjermdump av en anbefaling til en bruker om å knytte Google-kontoen sin til Shopify.

Google Merchant Center

Google anbefaler at du oppretter og tilknytter en Merchant Center-konto hvis du innfrir kriteriene nedenfor:

• Shopify eller WooCommerce er ikke vert for domenet som er vert for nettbutikken din.
  • Nettbutikken er ikke tilknyttet en Google Merchant Center-konto.
  • Kontoen din bruker bare ett domene for nettbutikken.

Du får se denne informasjonen

Google viser deg en anbefaling som ligner på denne:

En UI-skjermdump av en anbefaling til en bruker om å legge til nettbutikken sin i Merchant Center.

Linker til relatert innhold

Om produkttilknytning

Google-produkter

Google Partners