Producten koppelen: aanbeveling voor Merchant Center

Google heeft de integratie tussen Google Ads en Google Merchant Center geüpdatet, zodat u uw producten en website beter onder de aandacht kunt brengen met behulp van uw huidige productgegevens en de informatie die al in uw account en op uw website staat. Mogelijk ziet u aanbevelingen in uw account om uw account te koppelen aan Shopify, WooCommerce of Google Merchant Center.

Shopify en WooCommerce

Google raadt aan Shopify of WooCommerce aan uw Google Ads-account te koppelen als u aan de onderstaande criteria voldoet:

• U gebruikt Shopify of WooCommerce voor uw online winkel.
  • Het domein dat uw online winkel host, is niet gekoppeld aan een Google Merchant Center-account.
  • Uw account gebruikt maar één domein voor de online winkel.

Wat er wordt getoond

Google geeft u een aanbeveling zoals deze:

Een UI-screenshot met een aanbeveling voor een gebruiker om hun Google-account aan Shopify te koppelen.

Google Merchant Center

Google raadt aan een Merchant Center-account te maken en te koppelen als u aan de volgende criteria voldoet:

• Het domein van uw online winkel wordt niet gehost door Shopify of WooCommerce.
  • De online winkel is niet gekoppeld aan een Google Merchant Center-account.
  • Uw account gebruikt maar één domein voor de online winkel.

Wat er wordt getoond

Google geeft u een aanbeveling zoals deze:

Een UI-screenshot met een aanbeveling voor een gebruiker om hun online winkel aan Merchant Center toe te voegen.

Gerelateerde links

Over producten koppelen

Google-producten

Google Partners