Produkttilknytning: Sælgeranbefaling

Google har opdateret processen til integration af Google Ads og Google Merchant Center for at gøre det lettere for dig at sikre dine produkter og dit website større eksponering ved hjælp af allerede registrerede konto-, website- og produktdata. Der vises muligvis anbefalinger om at knytte din konto til Shopify, WooCommerce eller Google Merchant Center på din konto.

Shopify og WooCommerce

Google anbefaler, at du knytter Shopify eller WooCommerce til din Google Ads-konto, hvis følgende kriterier er opfyldt:

• Du bruger enten Shopify eller WooCommerce i din netbutik
  • Det domæne, din netbutik hostes på, er ikke knyttet til en Google Merchant Center-konto
  • Der bruges kun ét domæne til netbutikken på din konto

Hvad vises der?

Google viser dig en anbefaling som denne:

Et screenshot af brugerfladen, der viser en anbefaling til en bruger om at knytte vedkommendes Google-konto til Shopify.

Google Merchant Center

Google anbefaler, at du opretter og tilknytter en Merchant Center-konto, hvis følgende kriterier er opfyldt:

• Domænet for din netbutik hostes ikke af Shopify eller WooCommerce
  • Netbutikken er ikke knyttet til en Google Merchant Center-konto
  • Der bruges kun ét domæne til netbutikken på din konto

Hvad vises der?

Google viser dig en anbefaling som denne:

Et screenshot af brugerfladen, der viser en anbefaling til en bruger om at føje vedkommendes netbutik til Merchant Center.

Relaterede links

Om produkttilknytning

Google-produkter

Google Partners