Enllaçament de productes: recomanació per a comerciants

Google ha actualitzat l'experiència d'integració entre Google Ads i Google Merchant Center per ajudar-vos a augmentar la visibilitat dels productes i del lloc web mitjançant les dades existents del vostre compte, del vostre lloc web i dels vostres productes. És possible que vegeu recomanacions al vostre compte per enllaçar-lo a Shopify, WooCommerce o Google Merchant Center.

Shopify i WooCommerce

Google us recomanarà que enllaceu Shopify o WooCommerce al vostre compte de Google Ads si compliu els criteris següents:

• Utilitzeu Shopify o WooCommerce per a la vostra botiga en línia.
  • El domini que allotja la vostra botiga en línia no està enllaçat a cap compte de Google Merchant Center.
  • El vostre compte només utilitza un domini per a la botiga en línia.

Què veureu

Google us mostrarà una recomanació similar a aquesta:

Captura de pantalla de la IU que mostra una recomanació perquè un usuari connecti el seu Compte de Google a Shopify.

Google Merchant Center

Google us recomanarà que creeu i enllaceu un compte de Merchant Center si compliu els criteris següents:

• El domini de la vostra botiga en línia no està allotjat a Shopify ni WooCommerce.
  • La botiga en línia no s'ha enllaçat a cap compte de Google Merchant Center.
  • El vostre compte només utilitza un domini per a la botiga en línia.

Què veureu

Google us mostrarà una recomanació similar a aquesta:

Captura de pantalla de la IU que mostra una recomanació perquè un usuari afegeixi la seva botiga en línia a Merchant Center.

Enllaços relacionats

Sobre l'enllaçament de productes

Productes de Google

Google Partners