Om integreret konverteringsmåling

Google-løsningen integreret konverteringsmåling gør det muligt at registrere flere konverteringer via dine iOS-appkampagner uden konsekvenser for beskyttelsen af brugernes personoplysninger. I denne artikel får du en oversigt over, hvordan løsningen fungerer, og oplysninger om de krav, du skal opfylde for at kunne implementere og aktivere den.

Fordele

• Muligheden for at registrere flere konverteringer sikrer mere præcis konverteringsmodellering og -rapportering for iOS-appkampagner.
  • Brugernes personhenførbare data er begrænset til deres enheder.
Bemærk! Konverteringer på enheden sikrer, at brugerdata eller enhedsdata fra din app kun knyttes til tredjepartsdata på brugerens enhed og ikke sendes til enheden på en måde, der kan identificere brugeren eller enheden.

Sådan fungerer det

Integreret konverteringsmåling gør det muligt at måle appinstallationer og handlinger i appen via dine iOS-appkampagner uden konsekvenser for beskyttelsen af brugerdata. Ved hjælp af integreret tilskrivning knyttes en bruger til den mailadresse eller det telefonnummer, som vedkommende har angivet (f.eks. da han eller hun loggede ind på din app), via Google Analytics til Firebase (GA4F). Vores tilgang til konvertering på enheden beskytter en brugers data ved at sikre, at der ikke sendes personhenførbare brugeroplysninger fra enheden på en identificerbar måde.

Krav

Denne funktion er kun tilgængelig via Google Analytics til Firebase-SDK'en. For at kunne bruge integreret konverteringsmåling skal du gøre følgende:

• Integrere Google Analytics til Firebase-SDK'en (GA4F-SDK'en) (version 9.0.0 eller nyere for mails, version 10.13.0 eller nyere for telefonnumre) og knytte din Google Analytics 4-konto til din Google Ads-konto.
  • Sikre dig, at din app kan køres i iOS 11 eller nyere.
  • Indsamle brugergenererede mailadresser eller telefonnumre i forbindelse med angivelse af loginoplysninger i appen.

Implementering