Om målretning for displaykampagner

Alle Smart-displaykampagner på din konto migreres automatisk, uden at du behøver at foretage dig noget. Desuden må migreringen ikke medføre udsving i din kampagnes effektivitet. Få flere oplysninger om (nyigt forenklede) displaykampagner.

Med displaykampagner kan dine annoncer blive vist på Google Displaynetværket, som er en stor samling af websites, mobilapps og videoindhold. Du kan føje målretningssignaler til din kampagne for at finde målgruppesegmenter, der kan hjælpe din kampagne med at nå målene.

Hvor og hvornår dine annoncer bliver vist på Displaynetværket, afhænger af, hvilken type målretning du bruger i din kampagne. I denne artikel kan du læse om dine målretningsmuligheder.

Dine målretningsmuligheder

Du kan bruge annoncegruppemålretning til at hjælpe med at få dine annoncer vist for bestemte typer mennesker eller i en bestemt kontekst eller sammen med en bestemt type indhold.

• Hvis du fokuserer din målretning mod bestemte typer af personer, kan du vælge, om annoncerne skal ses af en bestemt målgrupper (f.eks. personer, som har besøgt dit website, eller personer, som med stor sandsynlighed er interesserede i et bestemt produkt) eller demografiske segmenter (f.eks. unge mænd). Få flere oplysninger
  • Når du fokuserer din målretning efter bestemte øjeblikke, kan du angive søgeord eller emner, som skal få dine annoncer vist sammen med bestemte typer indhold (f.eks. cykelrelateret indhold) eller på bestemte websites (f.eks. en placering på nytimes.com). Få flere oplysninger

Rækkevidde

"Rækkevidde" er det antal eksponeringer, som potentielt kan forekomme ved dine målretningsindstillinger. Genrelt set indsnævrer du dine annoncers potentielle rækkevidde, hver gang du tilføjer et nyt målretningslag. Hvis du f.eks. vælger at målrette mod kvinder, der aktivt søger efter et hus, de kan købe, får dine annoncer en mindre rækkevidde, end hvis du målretter mod alle, der søger efter fast ejendom på markedet.

Hvis du derimod tilføjer flere elementer inden for en given målretningstype, udvider du rækkevidden. Hvis du eksempelvis målretter mod København og derefter tilføjer målretning mod Aarhus, udvider din rækkevidde. Få flere oplysninger

Budgivning

Hvis du vil øge effektiviteten af en bestemt målretningsindstilling, kan du justere buddet for den. Hvis det eksempelvis er særligt vigtigt for dig, at dine annoncer bliver vist for forældre, kan du bruge budjusteringer til at hæve dine bud for kategorien "forældre".

Indstillingerne "Målretning" og "Observation"

Målretningsindstillinger som "Målretning" og "Observation" afgør annoncernes rækkevidde. Tænk på dem som styringsfunktioner, der gør følgende:

• "Målretning": Når du bruger denne indstilling, fortæller du Google Ads, hvem du gerne vil nå ud til med dine annoncer, eller hvor du gerne vil have dine annoncer til at blive vist på internettet. Brug indstillingen "Målretning" i dine annoncegrupper eller kampagner, når du vil indsnævre målretningen, så annoncerne kun vises til bestemte målgrupper eller sammen med specifikt indhold, som du har valgt.
  • "Observation": Når du bruger denne indstilling, påvirkes rækkevidde af din kampagne eller annoncegruppe ikke. Indstillingen "Observation" medfører med andre ord ingen ændring med hensyn til, hvem der kan se dine annoncer, eller hvor de kan blive vist. Brug indstillingen "Observation", hvis du vil indsnævre målretningen yderligere, men gerne vil overvåge annoncernes effektivitet inden for bestemte kriterier.

Få flere oplysninger om indstillingerne "Målretning" og "Observation".

Optimeret målretning

Optimeret målretning giver din kampagne fleksibilitet til at undersøge, hvilke kunder der med størst sandsynlighed vil konvertere inden for dine kampagnemål. Når du bruger optimeret målretning, kan du eventuelt angive målretningssignaler såsom søgeord eller målgrupper. Systemet bruger disse signaler til at finde tilsvarende kriterier, som kan føre til visning af dine annoncer.