Om Performance Max-kampagner

Aktivér YouTube-undertekster for at få vist undertekster på dit modersmål. Vælg ikonet for indstillinger Billede af ikonet for YouTube-indstillinger nederst i videoafspilleren, vælg "Undertekster", og vælg derefter sprog.

Performance Max er en ny målbaseret kampagnetype, der giver resultatbaserede annoncører adgang til hele deres Google Ads-beholdning fra en enkelt kampagne. Den er designet til at supplere dine søgeordsbaserede søgekampagner, så du kan finde flere konverterende kunder på tværs af alle Googles kanaler som f.eks. YouTube, Displaynetværket, Søgenetværket, Discover, Gmail og Maps.

Performance Max hjælper dig med at øge effektiviteten baseret på dine specificerede konverteringsmål, ved at der genereres flere konverteringer og mere værdi via optimering af effektiviteten i realtid og på tværs af kanaler ved hjælp af Smart Bidding. Performance Max bruger Googles AI på tværs af budgivning, budgetoptimering, målgrupper, annoncemateriale, tilskrivning og meget mere. Det hele styres af dit specifikke annonceringsmål (hvis du f.eks. har et CPA- eller ROAS-mål) og aktiverne til annoncematerialet, målgruppen, målgruppesignalerne og valgfrie datafeeds, som du angiver.

Bemærk! Performance Max vises som en mulig kampagnetype, hvis dit annonceringsmål er "Salg", "Kundeemner" eller "Lokale butiksbesøg og kampagner".
Mål for en kampagne af typen Maksimal effektivitet

På denne side kan du læse om følgende:

Fordele

Fordel 1: Nå ud til nye målgrupper på tværs af Googles kanaler og netværk. Fordel 2: Opnå større effektivitet mht. opnåelse af mål. Fordel 3: Få mere gennemskuelig indsigt.
  Fordel 4: Få kontrol over automatiseringen via dine kampagneinput. Fordel 5: Opnå enklere kampagnestyring og optimering af dine annoncer.

Performance MAX - unlock audiences iconNå ud til flere potentielle kunder, der forventes at foretage konverteringer

• Du tilpasser de mål, der er vigtige for din virksomhed, og maksimerer antallet af konverteringer eller konverteringsværdien.
  • Med Performance Max-kampagner kan du få kunder til at udvise engagement på tværs af Googles kanaler.
  • Med Googles forståelse af forbrugernes hensigt og præferencer i realtid kombineret med dine input ved hjælp af målgruppesignaler kan Performance Max låse op for nye kundesegmenter, som du muligvis ikke havde forventet.

Performance MAX - better performance iconSkab mere værdi

• Med datadrevet tilskrivning på tværs af kanaler optimeres der til de mest effektive af de berøringspunkter, der fører kunderne videre til en konvertering.
  • Googles AI-teknologi bruges til at generere mere præcise forudsigelser om, hvilke annoncer, målgrupper og kombinationer af annoncemateriale der vil være mest effektive for dig.

Performance MAX - insights iconFå større indsigt

• Rapportering af aktiver i Performance Max-kampagner kan give dig indsigt i, hvilket annoncemateriale der påvirker effektiviteten, og det kan hjælpe dig med at optimere annoncemateriale til kampagner, så dit investeringsafkast øges.
  • Ny indsigt, som f.eks. populære søgetendenser, kan give dig indblik i effektiviteten og danne grundlag for din bredere virksomhedsstrategi.

Hvornår skal det bruges?

Performance Max-kampagner er den bedste mulighed i følgende tilfælde:

• Når du har specifikke annoncerings- og konverteringsmål (f.eks. øget onlinesalg og generering af kundeemner).
  • Når du vil maksimere din kampagnes effektivitet og ikke er begrænset af, at dine annoncer skal vises på en bestemt kanal.
  • Når du vil have nem adgang til alle Googles annonceringskanaler via én og samme kampagne.
  • Du vil have yderligere rækkevidde og konverteringsværdi ud over søgeordsbaserede søgekampagner.

Googles AI-teknologi

Performance Max-kampagner er baseret på Googles AI-teknologi med henblik på at opnå så stor kampagneeffektivitet som muligt. Du kan tilføje din unikke ekspertise, som f.eks. budget, virksomhedsmål samt konverteringer, som du vil måle. Googles AI finder derefter kunder i forbindelse med dine mål og viser den mest relevante annonce med det optimale bud for at maksimere kampagnens effektivitet.

Smart Bidding kombineret med tilskrivningsteknologi fastslår de bedste muligheder for din kampagne på tværs af hele Googles beholdning og fastsætter bud i de auktioner, der har størst sandsynlighed for at opnå dine virksomhedsmål, i realtid. Googles AI forbedres, hvis du føjer målgruppesignaler til din Performance Max-kampagne.

Automatisk oprettede aktiver er en indstilling på kampagneniveau, der hjælper dig med at generere tekstaktiver. Disse aktiver vises i indstillingerne på kampagneniveau, når der føjes konti til betaversionen. Få flere oplysninger om automatisk oprettede aktiver.

Bemærk! Hvis udvidelse med endelig webadresse er aktiveret, kan Google erstatte din endelige webadresse med en mere relevant landingsside, der er baseret på brugerens søgeforespørgsel, og generere en dynamisk overskrift, beskrivelse og yderligere aktiver, der matcher sideindholdet på din landingsside. Få flere oplysninger om automatisk oprettede aktiver.

Kampagneinput

Med en Performance Max-kampagne bruges Googles AI-teknologi til optimering af bud og placeringer med henblik på at opnå flere konverteringer eller større konverteringsværdi i henhold til dine mål, men du kan supplere med vigtige input såsom målgruppesignaler, herunder kundedata, samt tekst, billeder og video af høj kvalitet, og derved øge kampagneeffektiviteten markant. Du kan også angive vigtige input om, hvilke typer konverteringer der er mest værdifulde for din virksomhed, ved at anvende konverteringsværdier og angive værdiregler. Der er desuden indstillinger for brandsikkerhed på kontoniveau i Google Ads, så du kan vælge, hvilke typer indhold dine annoncer ikke skal vises i.

Sådan fungerer Performance Max-kampagner sammen med søgekampagner eller søgeord på din konto
  • Performance Max-kampagner fungerer som et supplement til dine allerede oprettede søgekampagner, og din søgeordsmålretning bibeholdes.
  • Hvis brugerens forespørgsel er identisk med et kvalificeret søgeord (uanset matchtype) på din konto, prioriteres søgekampagnen højere end Performance Max-kampagnen.
  • Hvis forespørgslen ikke er identisk med et kvalificeret søgeord til Søgenetværket, vælges den kampagne eller annonce, der har den højeste annoncerangering, og der tages højde for annoncematerialets relevans og effektivitet.
  • I nogle tilfælde kan allerede valgte søgeord udløse visning af annoncer i Performance Max-kampagnen i stedet for i søgekampagnen, fordi de ikke er kvalificerede til at blive vist i sidstnævnte. I følgende tilfælde er et søgeord til Søgenetværket ikke kvalificeret til at aktivere visning af en annonce:
    • Kampagnen er begrænset af budgettet.
    • Søgeordet har lav søgevolumenstatus.
    • Alt annoncemateriale til eller alle landingssider for annoncerne i annoncegruppen er blevet afvist.
    • Målretningen er ikke opfyldt for alle kampagner eller annoncegrupper.
  • Søgetemaerne har samme prioritering som sætningsmatch og bredt matchende søgeord. Få flere oplysninger om prioritering af søgeord på en Google Ads-konto.
For annoncører med mål for onlinesalg via et Merchant Center-feed

Før du begynder

• Sørg for, at din Merchant Center-konto er konfigureret med de nødvendige produktoplysninger såsom virksomhedsoplysninger, skatteoplysninger (kun USA), verificeret website, der er gjort krav på, forsendelsesindstillinger samt feed med alle dine produktoplysninger. Få flere oplysninger om, hvordan du opretter en Google Merchant Center-konto.
  • Sørg for, at din Google Ads-konto er knyttet til din Merchant Center-konto. Få flere oplysninger om, hvordan du knytter en Google Ads-konto til Merchant Center.
Bemærk! Annoncører med et Merchant Center-feed behøver ikke at angive aktiver til annoncemateriale for at lancere en Performance Max-kampagne. Vi anbefaler dog, at du angiver aktiver til annoncemateriale, så din kampagne kan vises maksimalt på flere platforme og opnå de bedst mulige resultater. Annoncer kan blive genereret automatisk på dine vegne.
Sådan integrerer du tredjepartsplatforme:

Bemærk!

• Du kan oprette op til 100 Performance Max-kampagner på din Google Ads-konto. Vi anbefaler, at du så vidt muligt samler dine Performance Max-kampagner for at opnå den størst mulige effektivitet.
  • I Europa kan Performance Max-kampagner bruges til alle de prissammenligningstjenester (CSS, Comparison Shopping Service), som du benytter. Annoncerne vises på generelle søgeresultatsider og andre steder, som prissammenligningstjenesten har tilvalgt.
For annoncører med butiksmål

Her er nogle påmindelser til annoncører, der har butiksmål:

• Alle annoncører med butiksmål og lokale kontakter eller rutevejledning konfigureret som et konverteringsmål kan oprette en Performance Max-kampagne.
  • Annoncører, som tidligere har brugt lokale kampagner, kan fortsat optimere til offlinemål ved hjælp af Performance Max-kampagner, uden at det kræver ekstra budget eller beholdning.

Til annoncører med rejsemål

Performance Max for rejsemål er den nemmeste metode, resultatorienterede annoncører kan bruge til at vise annoncer for hoteller via alle Google-tjenester. Det gør det nemt for annoncører at oprette ejendomsspecifikke aktivgrupper og maksimere effektiviteten via Google Ads.
Få flere oplysninger om Performance Max for rejsemål.