Om hierarkiet for målgruppetilskrivning

Tilskrivningskredit kan kun gives til én målgruppetype.

Der er to måder at fastlægge tilskrivningshierarkiet på i Google Ads:

1. Hvis en bruger findes på flere målgruppelister i den samme annoncegruppe:
    • Den målgruppe, der har den højeste budjustering, får eksponerings-, klik-, pris- og konverteringstilskrivning.
    • Dette hierarki gælder både manuelle kampagner og Smart Bidding-kampagner (f.eks. selv i tilfælde, hvor budjusteringen ikke bruges direkte på auktionen).
    • I Smart Bidding gælder den højeste budjustering kun for rapportering og tilskrivning, men påvirker ikke effektiviteten.
  2. Hvis en bruger er på flere lister, der er knyttet til den højeste budjustering:
    • Eksponerings-, klik-, pris- og konverteringstilskrivning fordeles i henhold til et defineret hierarki.

Hierarki for tilskrivning af Kundematch-målgruppe

Kundematch får førsteprioritet, remarketing og tilsvarende målgrupper (herunder Google Ads og YouTube) får den næsthøjeste prioritet. Tredje prioritet går til samlede målgrupper, og fjerde prioritet går til interessebaserede målgrupper og målgrupper i markedet. Femte prioritet går til specifikke demografiske målgrupper.