Sobre la jerarquia d'atribució del públic

El mèrit d'atribució només es pot assignar a un tipus de públic.

Hi ha dues maneres de determinar la jerarquia d'atribució a Google Ads:

1. Si un usuari és en diverses llistes de públics del mateix grup d'anuncis:
    • El públic amb l'ajust d'oferta més alt rebrà l'atribució d'impressions, de clics, de costos i de conversions.
    • Aquesta jerarquia s'aplica tant a les campanyes manuals com a les de Smart Bidding (per exemple, fins i tot en els casos en què l'ajust d'oferta no s'utilitza directament a la subhasta).
    • A Smart Bidding, l'ajust d'oferta més alt només s'aplica als informes i a l'atribució, i no afecta el rendiment.
  2. Si un usuari és en diverses llistes que tenen el mateix ajust d'oferta:
    • L'atribució d'impressions, de clics, de costos i de conversions es distribuirà d'acord amb una jerarquia definida.

Embut de conversió de la jerarquia d

La segmentació per llista de clients ocupa el primer lloc en la jerarquia de prioritats, seguida pel remàrqueting i els públics similars (inclosos els de Google Ads i YouTube). El tercer lloc l'ocupen els públics combinats, i el quart lloc és per als públics afins i els públics actius al mercat. El cinquè lloc l'ocupen els públics amb dades demogràfiques detallades.

Enllaços relacionats

Ha estat útil?
Com ho podem millorar?

Necessites més ajuda?

Inicia la sessió per obtenir opcions d'assistència addicionals que et permetin resoldre el problema ràpidament