Sobre la jerarquia d'atribució del públic

Perquè la jerarquia de segments tingui efecte, l'usuari amb conversió ha de formar part d'un grup d'anuncis que inclogui l'ajust d'oferta més alt i més d'un segment superposat. En cas contrari, la conversió s'atribuirà al segment que realment ha activat la impressió. El mèrit d'atribució només es pot assignar a un segment de públic.

Hi ha dues maneres de determinar la jerarquia d'atribució a Google Ads:

1. Si un usuari és en diverses llistes de públics del mateix grup d'anuncis:
    • El públic amb l'ajust d'oferta més alt rebrà l'atribució d'impressions, de clics, de costos i de conversions.
    • Aquesta jerarquia s'aplica tant a les campanyes manuals com a les de Smart Bidding (per exemple, fins i tot en els casos en què l'ajust d'oferta no s'utilitza directament a la subhasta).
    • A Smart Bidding, l'ajust d'oferta més alt només s'aplica als informes i a l'atribució, i no afecta el rendiment.
  2. Si un usuari és en diverses llistes que tenen el mateix ajust d'oferta:
    • Les atribucions d'impressions, de clics, de costos i de conversions es distribuiran d'acord amb una jerarquia definida.

Embut de conversió de la jerarquia d'atribució del públic de segmentació per llista de clients

La segmentació per llista de clients ocupa el primer lloc en la jerarquia de prioritats, seguida pel remàrqueting i els segments similars (inclosos els de Google Ads i YouTube). El tercer lloc l'ocupen els públics combinats, i el quart lloc és per als públics afins i els públics actius al mercat. El cinquè lloc l'ocupen els públics amb dades demogràfiques detallades.