Verificer undervisere, og angiv tilladelser

Denne artikel er til Google Workspace for Education- administratorer.
Elever og undervisere kan ikke ændre roller eller administrere tilladelser.

Som Google Workspace for Education-administrator kan du verificere, at en bruger er en underviser, med henblik på at:

• Give undervisere adgang til de funktioner i Classroom, de har brug for
  • Angive tilladelser for verificerede undervisere på dit domæne

Når brugere logger ind i Classroom for første gang, skal de identificere sig som underviser eller elev. Brugere, der identificerer sig som undervisere, tilføjes automatisk som afventende medlemmer i Google-gruppen for Classroom-undervisere. Godkend de relevante brugere for at verificere dem som undervisere. Denne proces kan også automatiseres ved hjælp af de valgmuligheder, der er beskrevet i sektionen om verificering af undervisere.

Verificerede undervisere har særlige tilladelser, der giver dem mulighed for at:

Identificer undervisere, roller og tilladelser

Åbn alle | Luk alle

Verificer undervisere

Google-administratorer kan verificere undervisere på forskellige måder. Det første trin er at sikre, at tjenesten Groups for Business er aktiveret for alle.

1. Din nuværende konto, , har muligvis ikke de nødvendige tilladelser til at udføre disse trin. Hvis du vil fortsætte, skal du sørge for, at du er logget ind på en administratorkonto.
  2. I Administrationskonsol skal du gå til Menu og derefter Apps.
  3. Klik på Google Workspace.
  4. Klik på Google Groups for Business.
  5. Klik på Rediger tjeneste øverst til højre.
  6. Vælg Aktiveret for alle for at aktivere tjenesten.

Tip! Hvis "Google Groups for Business" er deaktiveret, kan undervisere ikke føjes til gruppen for Classroom-undervisere.

7. Klik på Gem.

Sådan verificerer du manuelt undervisere på en computer:

1. Åbn gruppen for Classroom-undervisere i et browservindue.
  2. Klik på Afventende medlemmer under "Personer".
  3. Markér afkrydsningsfeltet ud for brugerens navn.
  4. Klik på Godkend anmodning eller Afvis anmodning til højre.

Vigtigt! Vær omhyggelig, når du godkender underviserkonti, så du ikke ved en fejl kommer til at godkende en elevkonto. Sådan automatiserer du verificeringen af undervisere:

Administratorer kan bruge Google API'er til at udfylde oplysninger i gruppen for Classroom-undervisere direkte. Nogle administratorer kan muligvis vælge at bruge Google Apps Manager (GAM). GAM er et kommandolinjeværktøj til administratorer, som de kan bruge til at administrere Google Workspace-domæner og automatisere verificeringsprocessen for undervisere.

Du kan føje grupper til gruppen for Classroom-undervisere, hvis du:

• Bruger Google Cloud Directory Sync (GCDS) eller et andet værktøj til synkronisering af grupper
  • Allerede har en gruppe, der indeholder alle underviserne eller medarbejdere på dit domæne

Vigtigt! Hvis du bruger GCDS, skal du manuelt ekskludere Google-gruppen for Classroom-undervisere fra alle synkroniseringer. Du kan få flere oplysninger i vejledningen til Google Cloud Directory Sync.

Ovenstående fjerner behovet for manuelt at godkende eller føje medlemmer til gruppen for Classroom-undervisere.

Vigtigt! For at undervisere fortsat skal kunne bruge Classroom, må du ikke fjerne gruppen for Classroom-undervisere. Gruppen oprettes automatisk igen, men vil være tom. Brugerne skal derfor identificere sig selv igen, og du skal verificere underviserne igen.

Skift en brugers rolle fra elev til underviser
Elever og undervisere kan ikke selv ændre roller. Det er kun administratorer, der kan ændre roller.

Hvis en underviser identificerer sig som elev, skal du manuelt føje underviseren til undervisergruppen i Classroom.

1. Log indGoogle Administrationskonsol.

Log ind med din administratorkonto (slutter ikke med @gmail.com).

2. In the Admin console, go to Menu og derefter Directoryog derefterUsers.
  3. Find brugeren på listen Brugere.
    Hvis du har brug for hjælp, kan du gå til Find en brugerkonto.
  4. Klik på brugerens navn for at åbne vedkommendes kontoside.
  5. Klik på Grupperog derefterTilføj .
  6. Vælg en af mulighederne:
    • Angiv navnet på den gruppe, du vil føje brugeren til.

Classroom viser matchende grupper, mens du skriver. Klik på en gruppe.

• Klik på en gruppe på listen.
  7. (Valgfrit) Hvis du vil føje brugeren til en anden gruppe, skal du gentage trin 5-6.
  8. Klik på Tilføj.
Skift en brugers rolle fra underviser til elev
Elever og undervisere kan ikke selv ændre roller. Det er kun administratorer, der kan ændre roller.

Hvis en elev identificerer sig som underviser, skal du manuelt fjerne eleven fra undervisergruppen i Classroom.

1. Log indGoogle Administrationskonsol.

Log ind med din administratorkonto (slutter ikke med @gmail.com).

2. In the Admin console, go to Menu og derefter Directoryog derefterUsers.
  3. Find brugeren på listen Brugere.
    Hvis du har brug for hjælp, kan du gå til Find en brugerkonto.
  4. Klik på brugerens navn for at åbne vedkommendes kontoside.
  5. Klik på Grupper.
  6. Markér afkrydsningsfeltet ud for undervisergruppens navn, og klik på Fjern til højre.
  7. Klik på Fjern igen.
Vælg, hvem der kan oprette hold

Som administrator kan du bestemme, hvem der kan oprette hold i din organisation.

Vigtigt! Der kan gå op til 24 timer, før de ændringer, du foretager i Administrationskonsol, træder i kraft for brugerne.
  1. Din nuværende konto, , har muligvis ikke de nødvendige tilladelser til at udføre handlingerne nedenfor. Hvis du vil fortsætte, skal du sørge for, at du er logget ind på en administratorkonto. Få flere oplysninger om, hvordan du logger ind på Administrationskonsol.
  2. Vælg en af mulighederne på din computer:
  3. Gå til Generelle indstillinger.
  4. Klik på Tilladelser for undervisere.
  5. Hold markøren over "Tilladelser for undervisere", og klik på Rediger .
  6. Vælg en mulighed:
    • Alle på dette domæne (undervisere og elever)
    • Alle afventende og bekræftede undervisere
    • Kun bekræftede undervisere
  7. Klik på Gem.
Bestem, hvem der kan se og administrere værger

Det er kun bekræftede undervisere, som kan se oplysninger om værger. Du kan give verificerede undervisere tilladelse til at invitere og fjerne værger. Gå til Administrer værger på dit domæne for at få flere oplysninger.

Administrer appadgang og aldersbaseret adgang for undervisere

Hvad sker der, hvis jeg sletter en underviserkonto?

Før du sletter en underviserkonto, skal du bekræfte, at underviserens hold ikke længere bliver brugt af elever eller medundervisere. Hvis holdet stadig er i brug, skal du overdrage ejerskabet af holdet til en anden underviser.

Når en undervisers konto slettes, uden at ejerskabet bliver overdraget, sker der følgende:

• Underviseren mister adgangen til Classroom.
  • Underviserens hold kan ikke længere overføres til andre.
  • Underviserens hold forbliver tilgængelige for andre brugere, men med begrænset funktionalitet.

Hvis du har brug for at gendanne hold fra en slettet undervisers konto, kan du gendanne den slettede konto inden for 20 dage efter sletningen.

Relateret emne

Styr brugeradgang til Classroom