Google-lisätallennustilan ostaminen

Google-tililläsi on aluksi 15 Gt pilvitallennustilaa, jota voit käyttää Google Drivessa, Gmailissa ja Google Kuvissa. Voit ostaa lisätallennustilaa Google Driveen tai päivittää tilauksesi Google Oneen, jolloin saat lisäetuja.
Huom. Jos käytät työpaikan tai oppilaitoksen tiliä, et voi ostaa lisää tallennustilaa itsellesi. Jos tarvitset lisätallennustilaa, ota yhteyttä henkilöön, jolta sait tilisi.

Tallennustilatilaukset

• Voit vaihtaa tallennustilapakettisi veloitustavan kuukausi- tai vuosimaksuksi milloin tahansa.
  • Google One ‑tilaus ei vanhene, sillä se uusitaan automaattisesti, ellet muuta asetuksiasi.
  • Kun vaihdat maksuaikataulua, muutosten voimaantulo voi kestää enintään 24 tuntia.
  • Sinulta voidaan veloittaa paikallisia veroja tai maksuja näkemiesi hintojen lisäksi. Google ei veloita lisämaksuja.
  • Google-tallennustilaa voi ostaa vain joissakin maissa. Katso, missä maissa voit ostaa tallennustilaa.
Voit ostaa lisätallennustilaa Google-tuotteisiin.

Jos sinulla on jo maksullinen Drive-paketti, se päivitetään automaattisesti ja maksutta Google One ‐paketiksi. Lue lisää nykyisen tallennustilasi toimimisesta Google Onen kanssa.

Jos sinulla ei ole Drive-pakettia, voit liittyä Google One ‑jäseneksi ja saada lisää tallennustilaa, asiantuntija-apua ja muita jäsenetuja.

Google-tallennustilan päivittäminen

Tärkeää: Varmista ennen tallennustilan päivitystä, että maksutapasi on ajan tasalla. Lue lisää maksutietojen päivittämisestä.

Lisätallennustilan ostaminen Google Onen kautta

Päivityksen jälkeen Google One ‑jäsenyys korvaa nykyisen Drive-tallennustilapakettisi. Google One ‑jäsenet saavat vieläkin enemmän tallennustilaa, ainutkertaisia etuja sekä mahdollisuuden jakaa paketti perheen kesken. Jos haluat ryhtyä Google One ‑jäseneksi ja saada käyttöösi lisää tallennustilaa:
  1. Varmista, että olet kirjautuneena Google-tilillesi.
  2. Siirry tietokoneella osoitteeseen one.google.com.
  3. Valitse vasemmalta Päivitä laajempaan pakettiin.
  4. Valitse uusi kokonaistallennustila.
  5. Tarkista uuden paketin hinnat ja maksupäivä. Valitse sitten Seuraava.
  6. Vahvista Google One ‑paketin tilaus klikkaamalla Tilaa.

Lue lisää

Tietoja toisen yrityksen tarjoamista Google One ‑paketeista

Tärkeää: Jos olet tilannut Google One ‑pakettisi toisen yrityksen kautta ja haluat päivittää laajempaan tai suppeampaan pakettiin tai perua tilauksesi, sinun on otettava yhteyttä suoraan kyseiseen yritykseen.

Toisen yrityksen tarjoaman Google One ‑paketin hallinnointi

Toiseen Google One ‑pakettiin vaihtaminen onnistuu vain Google One ‑sivustolla ja ‑sovelluksessa

Miten vaihdan Google One ‑pakettiin, joka on ostettavissa vain Google One ‑sivuston tai ‑sovelluksen kautta?

Jos ostit nykyisen pakettisi toiselta yritykseltä ja haluat sen tilalle vain Google One ‑sivustolta tai ‑sovelluksesta saatavan paketin, sinun tulee toimia näin:
  • Jos haluat perua nykyisen Google One ‑pakettisi, ota yhteyttä sen myyneeseen yritykseen.
  • Tilaa Google One ‐sivustolta ja ‐sovelluksesta tilattava Google One ‑paketti.
Jos tallennustilasi loppuu tilauksen perumisen vuoksi, sinun on tehtävä uusi tilaus välittömästi, jotta Googlen palvelut eivät keskeydy. Lue lisää siitä, mitä tapahtuu, jos tallennustilan raja ylittyy.
Maksuongelmien korjaus
Jos haluat korjata maksuongelman, ota yhteyttä paketin tarjoajaan ja varmista, ettei maksutapasi ole vanhentunut ja että tiedot ovat oikein. Google Onen asetuksissa on linkki, jonka kautta voit ottaa yhteyttä yritykseen.
Huomaa, ettet voi päivittää maksutapaa Google One ‑sivustolla tai ‑sovelluksessa.

Miksi maksussa on ongelma?

Ongelmia voi ilmetä, jos maksutapasi on vanhentunut tai tiedot ovat virheelliset tai vanhentuneet. Jos haluat korjata maksuongelmat, ota yhteyttä yritykseen, jolta tilasit Google One ‑paketin.

Mitä tapahtuu, jos maksussa on ongelma?

Jos sinulla on maksuongelmia, Google One ‑edut ovat käytettävissäsi rajoitetun ajan. Jos et ratkaise ongelmaa viipymättä, Google One ‑pakettisi lakkautetaan ja tallennustilan rajaksi asetetaan 15 Gt. Jos ylität tämän rajan, Gmailissa, Google Kuvissa, Drivessa ja muissa Googlen palveluissa esiintyy keskeytyksiä. Lue lisää siitä, mitä tapahtuu, jos tallennustilan raja ylittyy.

Google One ‐jäsenyyden päivittäminen Pixel Passilla

Tärkeää: Sinun on valittava vähintään 200 Gt:n Google One ‐paketti, jotta voit osallistua Pixel Pass ‐pakettiin. Jos haluat alle 200 Gt tallennustilaa, sinun on peruttava Pixel Pass ‐jäsenyytesi ja rekisteröidyttävä Google Oneen erikseen. Lue lisää Pixel Pass ‐paketin perumisesta.

Paketin vaihtaminen

Jos sinulla on Pixel Passin kautta hankittu 200 Gt:n Google One ‐paketti, voit ostaa lisää tallennustilaa Google One ‐sivustolta. Kuukausihinta muuttuu valitsemasi paketin mukaan, ja näet uuden hinnan kassalla.
  1. Siirry tietokoneella osoitteeseen one.google.com.
  2. Kirjaudu Google-tilillesi.
  3. Klikkaa Asetukset Asetukset ja sitten Vaihda jäsenyyspaketti.
  4. Valitse uusi paketti.

Jos ostit Pixel Pass ‐tilauksen Google Storesta, voit myös päivittää Google One ‐paketin Google Storessa.

Tehosta yhteiskäyttöä ja yhteydenpitoa Google Workspace Essentialsilla

Jos yrityksesi tarvitsee lisää yhteiskäyttöominaisuuksia ja lisää tallennustilaa projektien työstämiseen, voit rekisteröidä Google Workspace Essentials ‑tilin. Rekisteröidy yrityssähköpostiosoitteellasi.

Google Workspace Essentials ‑tili tarjoaa:

• Turvalliset ja luotettavat videokonferenssit
  • Jaettujen Drivejen tallennustila, johon tiimit voivat tallentaa kaikki sisältönsä
  • Yhteiskäyttösovelluksia, kuten Docs, Sheets ja Slides
  • Tietoturva-, tietosuoja- ja vaatimustenmukaisuustyökaluja
  • Verkkotunnuksen vahvistamista tai IT-osaston osallistumista ei tarvita.

Lue lisää G Suite Essentialsin sovelluksista, työkaluista ja hinnoista.

Google Drive ‑tallennustilan päivittymisen tarkistaminen

Kun olet ostanut tallennustilaa Google Drivessa, huomioi seuraavat asiat:

Suppeamman tallennustilan pakettiin vaihtaminen

Jos sinulla ei ole käyttöä kaikelle nykyiselle tallennustilallesi tai haluat pienentää Google-tallennustilaan liittyviä maksuja, vaihda suppeampaan pakettiin tai peruuta tallennustilapakettisi.
Google One ‐jäsenyyden vaihtaminen Pixel Passilla
Pixel Pass ‑tilaajat voivat vaihtaa Google One ‐jäsenyyspakettia osoitteessa one.google.com. Jos haluat alle 200 Gt Google-tallennustilaa, peru Pixel Pass ‐tilauksesi ja rekisteröidy Google One ‑jäseneksi erikseen. Lue lisää Pixel Pass ‐paketin perumisesta.