Google-lisätallennustilan ostaminen

Google-tililläsi on aluksi 15 Gt maksutonta tallennustilaa, jota voit käyttää Google Drivessa, Gmailissa ja Google Kuvissa. Voit ostaa lisätallennustilaa Google Driveen tai päivittää tilauksesi Google Oneen, jolloin saat lisäetuja.

Tallennustilan tilaukset

• Voit milloin tahansa vaihtaa tallennustilapakettisi joko kuukausi- tai vuosimaksulliseen versioon.
  • Google One ‑tilaus ei vanhene, sillä se uusitaan automaattisesti, ellet muuta asetuksiasi.
  • Kun vaihdat maksuaikataulua, muutosten voimaantulo voi viedä enimmillään 24 tuntia.
  • Sinulta voidaan veloittaa paikallisia veroja tai maksuja näkemiesi hintojen lisäksi. Google ei veloita lisämaksuja.
  • Google-tallennustilaa voi ostaa vain joissakin maissa. Katso, missä maissa voit ostaa tallennustilaa.

Voit ostaa lisätallennustilaa Google-tuotteisiin.

Jos sinulla on jo maksullinen Drive-paketti, se päivitetään automaattisesti ja maksutta Google One ‐paketiksi. Lue lisää nykyisen tallennustilasi toimimisesta Google Onen kanssa.

Jos sinulla ei ole Drive-pakettia, voit liittyä Google One ‑jäseneksi ja saada lisää tallennustilaa, asiantuntija-apua ja muita jäsenetuja.

Google-tallennustilan päivittäminen

Huom. Ennen kuin päivität tallennustilasi, varmista, että maksutapasi on ajan tasalla.

Päivityksen jälkeen Google One ‑jäsenyys korvaa nykyisen Drive-tallennustilapakettisi. Google One ‑jäsenet saavat vieläkin enemmän tallennustilaa, ainutkertaisia etuja sekä mahdollisuuden jakaa paketin perheen kanssa. Jos haluat lisää tallennustilaa Google One ‑jäsenenä, toimi alla olevien ohjeiden mukaan.

Tallennustilan ostaminen Google One ‑sovelluksen kautta

1. Lataa Google One ‑sovellus iPhonella tai iPadilla.
  2. Varmista, että olet kirjautunut Google-tilillesi.
  3. Valitse Google One ‑sovelluksen alareunasta Päivitä.
  4. Valitse pakettisi hinta ja maksupäivä.
  5. Vahvista maksusi.

Tallennustilan ostaminen Google Drive ‑sovelluksen kautta

Huom. Varmista, että Google Drive ‑sovelluksesi on ajan tasalla. Päivityksen jälkeen voi kestää hetken, ennen kuin ostoksesi tulee näkyviin. Päivitä Google Drive ‑sovelluksesi.

1. Avaa Google Drive ‑sovellus Drive iPhonella tai iPadilla.
  2. Valitse vasemmasta yläkulmasta Valikko Valikko ja sitten Tallennustila.
  3. Napauta Osta tallennustilaa.
  4. Valitse uusi kokonaistallennustila.
  5. Tarkista uuden paketin hinta ja maksupäivä ja napauta sitten Jatka.
  6. Vahvista maksusi.

Lisätietoja

Tallennustilan ostamiseen liittyvien ongelmien korjaaminen

Ostaessasi Google Drive ‑tallennustilaa App Storen kautta sinulla on ehkä ollut jokin ongelma, esimerkiksi jokin seuraavista:

• Ostoksesi on vanhentunut.

• Et voi ostaa tallennustilaa useammalle kuin yhdelle Google-tilille.

• Et löydä paikkaa, josta voit ostaa lisää tallennustilaa.

Voit ratkaista ongelman seuraavasti:

1. Peruuta Apple App Storen Drive-tilaus, jos et ole jo tehnyt niin. Lue lisää Apple-tilausten muuttamisesta.

2. Ota yhteyttä Google-tukeen saadaksesi hyvityksen Apple-ostoksestasi. Katso, miten saat yhteyden Google-tukeen.

3. Tee uusi tilaus Google Playn kautta tai tietokoneellasi.

Google Onen hinnat

Google One ‑jäsenet saavat muun muassa entistäkin enemmän tallennustilaa, eksklusiivisia etuja sekä mahdollisuuden jakaa paketin perheelleen. Tutustu Google Onen hintoihin alueellasi.

Tehosta yhteiskäyttöä ja yhteydenpitoa Google Workspace Essentialsilla

Jos yrityksesi tarvitsee lisää yhteiskäyttöominaisuuksia ja lisää tallennustilaa projektien työstämiseen, voit rekisteröidä Google Workspace Essentials ‑tilin. Rekisteröidy yrityssähköpostiosoitteellasi.

Google Workspace Essentials ‑tili tarjoaa:

• Turvalliset ja luotettavat videokonferenssit
  • Jaettujen Drivejen tallennustila, johon tiimit voivat tallentaa kaikki sisältönsä
  • Yhteiskäyttösovelluksia, kuten Docs, Sheets ja Slides
  • Tietoturva-, tietosuoja- ja vaatimustenmukaisuustyökaluja
  • Verkkotunnuksen vahvistamista tai IT-osaston osallistumista ei tarvita.

Lue lisää G Suite Essentialsin sovelluksista, työkaluista ja hinnoista.

Google Drive ‑tallennustilan päivittymisen tarkistaminen

Kun olet ostanut tallennustilaa Google Drivessa, huomioi seuraavat asiat:

Suppeamman tallennustilan pakettiin vaihtaminen

Jos sinulla ei ole käyttöä kaikelle nykyiselle tallennustilallesi tai haluat pienentää Google-tallennustilaan liittyviä maksuja, vaihda suppeampaan pakettiin tai peruuta tallennustilapakettisi.