Meer Google-opslagruimte kopen

Je Google-account heeft altijd 15 GB aan gratis opslagruimte die je kunt gebruiken voor Google Drive, Gmail en Google Foto's. Je kunt meer opslagruimte kopen in Google Drive, maar voor extra voordelen kun je ook upgraden naar Google One. Meer informatie over upgraden naar Google One

Opslagabonnementen

• Je kunt je opslagabonnement op elk gewenst moment wijzigen in maandelijkse of jaarlijkse facturering.
  • Een Google One-abonnement verloopt niet. Het wordt automatisch verlengd, tenzij je je instellingen wijzigt.
  • Als je overschakelt naar een ander betalingsschema, kan het 24 uur duren voordat de wijziging is doorgevoerd.
  • Mogelijk worden er lokale belastingen of kosten in rekening gebracht bovenop de vermelde prijzen. Google zelf brengt geen aanvullende kosten in rekening.
  • Google-opslagruimte is alleen beschikbaar in bepaalde landen. Landen waar je opslagruimte kunt kopen

Je kunt extra opslagruimte krijgen voor je Google-producten.

Als je al betaalt voor een Drive-abonnement, word je automatisch en kosteloos geüpgraded naar Google One. Meer informatie over hoe je bestaande opslagruimte werkt met Google One

Als je geen Drive-abonnement hebt, kun je lid worden van Google One om toegang te krijgen tot meer opslagruimte, hulp van experts en extra ledenvoordelen.

Je Google-opslagruimte upgraden

Opmerking: Controleer of je betaalmethode up-to-date is voordat je de opslagruimte gaat upgraden. Meer informatie over het updaten van je betalingsgegevens

Nadat je de upgrade hebt uitgevoerd, wordt je huidige Drive-opslagmogelijkheid vervangen door je Google One-lidmaatschap. Google One-leden krijgen nog meer opslagruimte, plus exclusieve voordelen en de mogelijkheid om het abonnement met gezinsleden te delen. Ben je lid van Google One en wil je meer opslagruimte, voer dan deze stappen uit:

Opslagruimte kopen via de Google One-app

1. Zorg ervoor dat je bent ingelogd op je Google-account.
  2. Open de Google One-app Google One op je Android-telefoon of -tablet.
  3. Tik bovenaan op Opslag.
  4. Scroll omlaag en tik op Meer abonnementen.
  5. Kies een ander opslagabonnement.

Opslagruimte kopen via de Google One-website

1. Zorg ervoor dat je bent ingelogd op je Google-account.
  2. Ga op je Android-telefoon of -tablet naar de Google One-website.
  3. Kies een ander opslagabonnement.

Opslagruimte kopen via de Google Drive-app

1. Open de Google Drive-app Drive op je Android-telefoon of -tablet.
  2. Tik linksboven op Menu Menu en dan Instellingen.
  3. Tik op Opslagruimte upgraden.
  4. Scroll omlaag en kies een ander opslagabonnement.
    • Tik op Meer opties om andere abonnementen te zien.
  5. Kies de betaalmethode en tik op Abonneren.

Meer informatie

Problemen met het kopen van opslagruimte oplossen

Als je Google Drive-opslagmogelijkheid is verlopen, kun je in de Google Play Store je abonnement verlengen.

Prijzen van Google One bekijken

Google One-leden krijgen nog meer opslagruimte, exclusieve voordelen, de mogelijkheid om een gezinsabonnement te delen en nog veel meer. Kijk hier wat Google One in jouw land kost.

Houd contact en verbeter de samenwerking met G Suite Essentials

Als je bedrijf meer opslagruimte nodig heeft om samen te werken aan projecten, kun je je aanmelden voor een G Suite Essentials-account. Gebruik je zakelijke e-mailadres om je aan te melden.

Een G Suite Essentials-account biedt je het volgende:

• Veilige, betrouwbare functionaliteit voor videovergaderingen
  • Een gedeelde Drive-ruimte waarin teams al hun content kunnen opslaan
  • Samenwerkings-apps zoals Google Documenten, Spreadsheets en Presentaties
  • Tools voor beveiliging, privacy en naleving
  • Beheerfuncties om instellingen aan te passen aan je behoeften
  • Geen domeinverificatie of hulp van de IT-afdeling nodig

Meld je aan voor een kosteloze proefperiode voor G Suite Essentials die duurt tot 30 september 2020

Meer informatie over de apps, tools en prijzen van G Suite Essentials

Controleren of je Google Drive-opslagruimte is geüpdatet

Houd rekening met het volgende nadat je opslagruimte in Google Drive hebt gekocht:

Overstappen op een abonnement met minder opslagruimte

Als je niet alle beschikbare ruimte gebruikt of als je minder wilt betalen voor opslagruimte van Google, kun je je abonnement downgraden of opzeggen.