Audio beheren

Wat is advertentiemateriaal?

Advertentiemateriaal omvat advertenties die worden weergegeven op uw website of in uw app

Advertentiemateriaal omvat de advertentie die aan gebruikers wordt weergegeven op een webpagina, in een app of in een andere digitale omgeving. Advertentiemateriaal kan afbeeldingen, video's en andere indelingen omvatten die aan gebruikers worden getoond. Advertentiemateriaal moet worden toegevoegd aan een regelitem zodat er advertenties kunnen worden weergegeven. Advertentiemateriaal kan ook worden toegevoegd aan de bibliotheek met advertentiemateriaal zodat dit later aan een regelitem kan worden gekoppeld.

Advertentiemateriaal is altijd gekoppeld aan een adverteerder.

Advertentiemateriaaltypen

Er zijn verschillende typen advertentiemateriaal die u kunt toevoegen aan uw netwerk, zoals display-, video- en audioadvertentiemateriaal, afhankelijk van de advertentiebeleving die uw adverteerder wil maken. Meer informatie over de typen display-advertentiemateriaal of de typen video- en audioadvertentiemateriaal.

Gerelateerde Skillshop-trainingscursus bekijken

Praktische tips voor gehost advertentiemateriaal

Sommige typen advertentiemateriaal worden rechtstreeks gehost in Ad Manager. Display-advertentiemateriaal dat wordt gehost in Ad Manager mag maximaal 1 MB groot zijn (zie maximum systeemwaarden en limieten voor meer informatie, inclusief videolimieten). Grotere bestanden kunnen langere laadtijden veroorzaken en bieden mogelijk niet de beste gebruikerservaring. Werk samen met een professional om advertentiemateriaal en de gebruikerservaring voor uw website of app te optimaliseren.

Volg de brancherichtlijnen voor rich media-advertentiemateriaal. Bekijk de richtlijnen van het Interactive Advertising Bureau (IAB) als beginpunt.

U dient zich in alle gevallen te houden aan de algemene voorwaarden en het beleid ten aanzien van advertentiemateriaal voor Google Ad Manager.

Meer informatie over hoe u advertentiemateriaal kunt toevoegen: