Specifikation for CSS-produktdata

Brug denne vejledning til at formatere dine produktoplysninger til Comparison Shopping Service Center (CSS Center). Google bruger disse data til at matche søgeforespørgsler med resultater. Det er vigtigt, at dine produktdata vises i det korrekte format, så dine produktsider vises organisk.

I denne artikel kan du læse om følgende:

Krav

Ud over følgende specifikation for produktdata skal de data, du indsender, også opfylde følgende krav:

Bemærk! Hver linje i dine produktdata skal repræsentere en produktvariant. Hvis din produktside indeholder flere varianter af det samme produkt, skal du indsende en separat post for hver.

Definitioner

• Produkt: Det aktuelle produkt, som potentielle kunder søger efter på Google.
  • Variant: En specifik version af et produkt, der fås i forskellige varianter. En skjorte, der leveres i forskellige størrelser, kan for eksempel have varianter i lille, medium og stor størrelse.
  • Tilbud: Den pris og stand, som en bestemt sælger tilbyder for produktet på CSS-produktsiden.
  • Overskriftstilbud: Det tilbud, der vises tydeligt på din CSS-produktside. Dens pris bruges til at repræsentere din produktside på Google.

Required Påkrævet: Indsend denne attribut. Hvis du ikke gør det, vises din produktside ikke organisk.

Optional Valgfri: Du kan indsende denne attribut, hvis du vil øge dit produkts effektivitet.

Attributter

Specifikationen for CSS-produktdata omfatter 2 typer attributter:

De produktdata, du indsender ved hjælp af disse attributter, er grundlaget for at vise dine produktsider på Google. Hvis der opstår problemer, giver Google dig besked i CSS Center.

Attributter for CSS-produktsider

De oplysninger, du indsender med disse attributter, adskiller din CSS fra dine konkurrenters CSS. Sørg for, at alt, hvad du indsender, er af en kvalitet, som du ville vise til en kunde.

Attribut og format Oversigt over minimumskrav

CPP-link [cpp_link]

Et link til din CSS-produktside (CPP).

Required Påkrævet

Eksempel
http://www.css.com/asp/sp.asp?cat=12&id=1030
  • Brug dit CSS Center-domænenavn
  • Start med http eller https.
  • Brug en kodet webadresse, der overholder RFC 2396 eller RFC 1738.
  • Undgå at linke til mellemliggende sider, medmindre det er et juridisk krav.

CPP-mobillink [cpp_mobile_link]

CSS-produktsidelink (CPP-link), som er optimeret til mobil.

Optional Valgfri

Eksempel
http://www.m.css.com/asp/sp.asp?cat=12&id=1030

Syntaks
Maks. 2.000 alfanumeriske tegn

Antal tilbud
[number_of_offers]

Antallet af tilbud for et produkt, der vises på din produktside.

Required Påkrævet

Eksempel
5

Syntaks
Heltal

• Det er kun tilbud, der kan købes online, som kan medtages.
  • Produktsiden skal indeholde tilbud fra mindst 2 uafhængige sælgere, der har et produkt på lager.

Lav pris [low_price]

Den laveste pris for et produkt, som en af sælgerne på produktsiden tilbyder til køb med det samme.

Optional Valgfri

Eksempel
150.00 DKK

Syntaks

• Numerisk
  • ISO 4217

Høj pris [high_price]

Den højeste pris for et produkt, som en af sælgerne på produktsiden tilbyder til køb med det samme.

Optional Valgfri

Eksempel
150.00 DKK

Syntaks

• Numerisk
  • ISO 4217

Link for overskriftstilbud [headline_offer_link]

Landingssiden for dit overskriftstilbud. Google bruger linket til at køre tjek af datakvalitet.

Required Påkrævet

Eksempel
http://www.merchant.com/asp/sp.asp?cat=12&id=1030

• Sørg for, at linket til landingssiden for overskriftstilbuddet vises tydeligt på din CSS-produktside.
  • Overskriftstilbuddet skal have et produkt, der kan købes med det samme.
  • Start med http eller https.
  • Brug en kodet webadresse, der overholder RFC 2396 eller RFC 1738.
  • Undgå at linke til mellemliggende sider, medmindre det er et juridisk krav.

Mobillink for overskriftstilbud [headline_offer_mobile_link]

Et link til den mobiloptimerede landingsside for dit overskriftstilbud, hvis den er tilgængelig. Google bruger linket til at køre tjek af datakvalitet.

Optional Valgfri

Eksempel
http://www.m.merchant.com/asp/sp.asp?cat=12&id=1030

Syntaks
Maks. 2.000 alfanumeriske tegn

Pris for overskriftstilbud [headline_offer_price]

Produktprisen i overskriftstilbuddet. Denne pris bruges til at repræsentere din produktside på Google.

Required Påkrævet

Eksempel
150.00 DKK

Syntaks

• Numerisk
  • ISO 4217
  • Indsend den nøjagtige pris for overskriftstilbuddet og valutaen. Værdien skal matche den viste pris:
    • På din CSS-produktside
    • På landingssiden og ved betaling hos den sælger, der har angivet dette tilbud.
  • For produkter, der sælges flere ad gangen, i pakker eller i multipacks:
    • Indsend den samlede pris for det mindste antal varer, den mindste pakke eller den mindste multipack, det er muligt at købe.
  • Inkluder moms.

Stand for overskriftstilbud [headline_offer_condition]

Standen af det produkt, der sælges på landingssiden for overskriftstilbuddet.

Optional Valgfri for nye produkter.

Required Påkrævet, hvis produktet er brugt eller renoveret.

Eksempel
ny

Understøttede værdier

• Ny [new]
    Helt ny, original, uåbnet emballage
  • Renoveret [refurbished]
    Professionelt istandsat, så det fungerer, leveres med garanti og muligvis, men ikke nødvendigvis, i den originale emballage
  • Brugt [used]
    Tidligere anvendt, original emballage er åbnet eller mangler

Attributter til produktdata

Du skal også indsende følgende Merchant Center-produktdataattributter for at vise dine CSS-produktsider organisk:

Id [id]

Titel [title]

Beskrivelse [description]

Billedlink [image_link]

Link til ekstra billede [additional_image_link]

Google-produktkategori [google_product_category]

Produkttype [product_type]

Brand [brand]

GTIN [gtin]

MPN [mpn]

Voksen [adult]

Multipack [multipack]

Pakke [is_bundle]

Certificering [certification]

Aldersgruppe [age_group]

Farve [color]

Køn [gender]

Materiale [material]

Mønster [pattern]

Størrelse [size]

Størrelsestype [size_type]

Størrelsessystem [size_system]

Varegruppe-id [item_group_id]

Udløbsdato [expiration_date]

Produktets længde [product_length]

Produktets bredde [product_width]

Produktets højde [product_height]

Produktets vægt [product_weight]

Produktoplysninger [product_detail]

Produktegenskab [product_highlight]

Få flere oplysninger om specifikationen for produktdata i Merchant Center.

Annonceformat for CSS-produktfortegnelser

CSS-annoncer med produktfortegnelser viser en karrusel med produkter i Googles generelle søgeresultater. Følgende datafeed-attributter giver dig mulighed for at formatere de produktoplysninger, du uploader til Comparison Shopping Service Center (CSS Center). Det er vigtigt at angive påkrævede attributter for at sikre, at dine produkter vises i annoncer.

Attribut og format Oversigt over minimumskrav

Forsendelsespris for overskriftstilbud [headline_offer_shipping_price]

Forsendelsesprisen i overskriftstilbuddet.

Required Påkrævet, hvis forsendelsesprisen ikke er nul

Brug denne attribut til at angive den højeste forsendelsespris, der er knyttet til det overskriftstilbud, som skal leveres i det land, der målrettes mod. Attributtens format ligner attributten pris for overskriftstilbud [headline_offer_price].

Dette felt skal udfyldes, hvis forsendelsesprisen for tilbuddet er højere end nul.

Annonceomdirigering [ads_redirect]

En webadresse, som bruges til at angive yderligere parametre og sporing for din produktside. Kunder vil blive sendt til denne webadresse i stedet for den værdi, som du indsender for attributterne CPP-link [cpp_link] eller CPP-mobillink [cpp_mobile_link]

Optional Valgfri for hvert produkt

Valgfri attribut, der kan bruges til at angive sporingswebadresser og -parametre.

Tilpasset etiket 0-4 [custom_label_0-4]

En etiket, som du kan tildele et produkt for at organisere budgivning og rapportering.

Optional Valgfri for hvert produkt

Brug en værdi, du kan genkende i din kampagne og administrere effektivt. Værdien vises ikke til kunder, der ser dine annoncer og gratis fortegnelser.

Pause [pause]

En indstilling, du kan bruge til at sætte et produkt på pause og hurtigt genaktivere det for annoncer. Et produkt kan sættes på pause i op til 14 dage. Hvis et produkt sættes på pause i mere end 14 dage, bliver det afvist. Hvis du vil have produktet godkendt igen, skal du fjerne attributten.

Optional Valgfri for hvert produkt

Indsend attributten med en understøttet værdi for annoncedestinationer.

Du bør højst sætte et produkt på pause i 14 dage.