De bureauknop gebruiken op je Chromebook

Met bureaunaam kun je het volgende doen:

• Alle bureaus vinden om bestaande bureaus niet te vergeten.
  • Snel schakelen tussen bureaus.
  • Snel toegang krijgen tot alle bureaus.

Een nieuw bureau maken

1. Selecteer de bureauknop op de plank van je Chromebook.
  2. Selecteer Toevoegen om een nieuw bureau te maken.
  3. Je kunt de naam van je bureau invoeren of de standaardnaam 'bureau #' gebruiken, waarbij '#' de positie van het bureau is.

Tips:

• Je kunt de namen van de bureaus wijzigen, de bureaus opnieuw ordenen, sluiten en samenvoegen door de bureaunaam te selecteren en de cursor op de thumbnails te plaatsen.
  • Je vindt je opgeslagen bureaus in het bureaumenu onder Opgeslagen voor later.

Een bureau tonen of verbergen

1. Als je de bureaunaam wilt tonen of verbergen, klik je met de rechtermuisknop op de plank of bureaunaam.
  2. Selecteer Bureaunaam tonen of Bureaunaam verbergen.

Tip: Als de plank aan de zijkant staat:

• Als je de volledige bureaunaam wilt vinden, plaats je de cursor eerst de eerste initiaal van de bureaunaam.
  • Aangepaste bureaunaam toont de eerste letter van de bureaunaam.
  • De standaard bureaunaam toont #(bureaupositie) bij de bureaunaam.