Emoji's, symbolen, emoticons en gifjes vinden

Je kunt emoji's, symbolen, emoticons en gifjes vinden door met de rechtermuisknop in een tekstveld te klikken of de sneltoets Zoeken + Shift + spatiebalk te gebruiken.

2 manieren om emoji's, symbolen, emoticons en gifjes te vinden

Categorieën gebruiken om een emoji, symbool, emoticon of gifje te vinden
  1. Klik met de rechtermuisknop op het tekstveld en selecteer Emoji.
    • Je kunt ook op de toetsen Zoeken + Shift + spatiebalk drukken.
  2. Selecteer rechts van de zoekbalk een van de volgende opties:
    • Emoji: Je kunt uit 10 categorieën van vooraf geselecteerde emoji's kiezen.
      • Smileys en emoji's
      • Personen
      • Dieren en natuur
      • Eten en drinken
      • Reizen en plaatsen
      • Activiteiten en evenementen
      • Objecten
      • Symbolen
      • Vlaggen
    • Symbolen: Je kunt uit 6 categorieën symbolen kiezen.
      • Pijlen
      • Opsommingstekens/sterren
      • Valuta
      • Letterachtig
      • Wiskunde
      • Diversen
    • Emoticons: Je kunt uit 15 categorieën emoticons kiezen.
      • Klassiek
      • Glimlach
      • Liefde
      • Knuffelen
      • Spierballen spannen
      • Dieren
      • Verrassend
      • Dansen
      • Schouderophalend
      • Tafel omgooien
      • Afkeurend
      • Huilt
      • Zorgen maken
      • Wijzen
      • Sprankelend
    • Gifjes: Je kunt kiezen uit trending gifjes of gifjes uit populaire categorieën.

Tip: Je kunt ook emoji's, symbolen, emoticons en gifjes kopiëren die je tegenkomt.

De zoekbalk gebruiken om emoji's, symbolen, emoticons en gifjes te vinden
  • Geef in de zoekbalk de naam op van de emoji, het symbool, de emoticon of het gifje dat je wilt vinden. Je kunt bijvoorbeeld IJs typen.
  • Je kunt gifjes zoeken via Tenor, een zoekmachine en database voor gifjes van Google.