Ondertiteling gebruiken op je Chromebook

Met Live ondertiteling kun je automatisch realtime ondertiteling maken voor audio of video die je afspeelt in je Chrome-browser.

Ondertiteling aanzetten

1. Selecteer rechtsonder op je Chromebook de tijd.
  2. Selecteer Instellingen  en dan Toegankelijkheid.
  3. Selecteer Ondertiteling onder Audio en ondertiteling.
  4. Zet Live ondertiteling aan.

Tip: Als je de instelling Live ondertiteling niet kunt vinden, wordt deze functie nog niet ondersteund op je apparaat.

Je ondertiteling aanpassen

Belangrijk: Je voorkeuren voor ondertiteling zijn misschien niet van toepassing op alle apps.

1. Selecteer rechtsonder op je Chromebook de tijd.
  2. Selecteer Instellingen  en dan Toegankelijkheid.
  3. Selecteer Ondertiteling onder Audio en ondertiteling.
  4. Selecteer de gewenste lettergrootte in het dropdownmenu.

Je voorkeuren voor ondertiteling wijzigen

Je kunt het volgende doen om te zorgen dat ondertiteling makkelijker te lezen is:

• Ondertiteling samenvouwen of uitvouwen met de pijl in het ondertitelingsvak.
  • De ondertiteling slepen en verplaatsen naar de gewenste plek in de browser.
  • De lettergrootte van de ondertiteling wijzigen.