Tekstin, kuvan ja videon koon muuttaminen (zoomaus)

Voit muuttaa tekstin, kuvien ja videoiden kokoa yhdellä tai kaikilla verkkosivuilla.

Valitse kaikkien sivujen oletuszoomaus

Zoomausvalinnoilla saat verkkosivun kaiken sisällön näkymään suurempana tai pienempänä.

1. Avaa Chrome Chrome Android-laitteella.
  2. Valitse oikeasta yläreunasta Lisää Järjestä ja sitten Asetukset ja sitten Saavutettavuus.
  3. Siirrä Oletuszoomaus-kohdan liukusäädintä, kunnes voit lukea esikatselun tekstin miellyttävästi.
    • Jos haluat zoomata sivuja, jotka estävät zoomauksen, laita päälle Pakota zoomaus.

Jos haluat lisää zoomausvalintoja, lue lisää suurennuksen käytöstä.

Näytä sivun zoomaus päävalikossa

Sivun zoomauksen avulla voit säätää tietyn sivuston zoomaustasoa.

1. Avaa Chrome Chrome Android-laitteella.
  2. Valitse Lisää Järjestä ja sitten Asetukset Asetukset ja sitten Saavutettavuus.
  3. Laita Näytä zoomausvaihtoehto päävalikossa päälle.

Sivun zoomaus tietyllä sivustolla

1. Avaa Chrome Chrome Android-laitteella.
  2. Siirry mille tahansa verkkosivulle.
  3. Valitse Lisää Järjestä ja sitten Zoomaus.
  4. Voit lähentää ja loitontaa sivua liukusäätimellä.

Vinkki: Valittu zoomaustaso tallennetaan tälle sivustolle, eikä se vaikuta muihin sivustoihin.