Cast en Chrome-fane til dit fjernsyn

Du kan bruge en Chromecast-enhed til at se en Chrome-fane eller indholdet på din skærm på dit fjernsyn.

Det meste webindhold kan castes til dit fjernsyn. Nogle plugins fungerer dog ikke, f.eks. Silverlight, QuickTime og VLC.

Du skal have følgende for at caste din enheds skærm på dit fjernsyn:

Cast hele skærmen på din Android-enhed

1. Åbn appen Indstillinger Settings icon på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Tryk på Tilsluttede enheder og derefter Cast og derefter Vælg din Chromecast-enhed.
  3. Skærmen på din Android-enhed vises nu på Chromecast-enheden, og du kan se Chrome-fanerne på din Chromecast.
  4. Når du er færdig med at caste, trykker du på Indstillinger og derefter Tilsluttede enheder og derefter Cast og derefter Vælg din Chromecast-enhed og derefter Afbryd. Chromecast-enheden afbryder forbindelsen, og skærmen på din Android-enhed castes ikke længere.

Cast videoer og medier

Klik på Cast Cast på den video eller det medie, der afspilles på din enhed. Se, hvordan du f.eks. caster fra YouTube.