Oversigt for agenturer

Med Google My Business er det nemmere end nogensinde at administrere din onlinetilstedeværelse og komme i kontakt med både nuværende og fremtidige kunder.

Tredjepartsbureauer kan bruge Google My Business til at styre små og mellemstore virksomheder eller samle flere virksomhedskunder på én og samme konto. Få flere oplysninger om, hvordan du tilmelder en Google My Business-organisationskonto.

Fordele

Tredjepartsbureauer kan hjælpe med at administrere deres kundes virksomhed på forskellige måder:

• Administrer din kundes virksomhedsoplysninger samlet og via Google My Business API, (hvis det er relevant).
  • Sørg for, at dine kunder kan læse og svare på kundefeedback.
  • Brug Indsigt til at forstå, hvordan brugerne interagerer med din kundes virksomhedsprofiler på tværs af internettet.
  • Administrer brugeradgang til bestemte steder eller stedbaserede grupper.
  • Få adgang til kundesupport, der er specialiseret i tredjepartsbureauer.

Sådan fungerer det

Når du har tilmeldt dit bureau på Google My Business, opretter du en organisation.

Med en organisationskonto kan dit bureau administrere steder på vegne af de virksomhedsejere, du samarbejder med. Du kan føje personer til din organisation som ejere eller medlemmer, og de er ansvarlige for administrationen af steder. Brugere kan anvende flere funktioner, som er tilgængelige via Google My Business.

Tredjepartsbureauer skal bruge en enkelt organisationskonto for at administrere alle de stedbaserede grupper. Bemærk, at en organisationskonto kun kan administrere virksomhedsprofiler på vegne af andre virksomhedsejere.

Google My Business API

API hjælper dig med nemt at administrere oplysninger for dine kunder med apps, som du udvikler. Få flere oplysninger om, hvordan du beder om adgang til API'en.

Billeder

Upload billeder i høj kvalitet for at vise nuværende og fremtidige kunder din kundes produkter og tjenester. Billeder hjælper folk med at finde din kundes virksomhed på Google i Søgning og Maps.

Indsigt

Find ud af, hvordan folk finder og interagerer med din kundes Google-virksomhedsprofil via Indsigt. Indsigt hjælper dig med at forstå, hvordan du bedst fremhæver din kundes virksomhed for at tiltrække flere kunder.

Opslag

Kom i kontakt med kunderne via meddelelser, der er indsendt til din kundes virksomhedsprofil på Google Søgning og Maps. Med Opslag kan du oprette og dele meddelelser, tilbud, oplysninger om nye eller populære varer på lager eller oplysninger om begivenheder i din butik direkte med din kundes kunder.

Annoncér online

Link din kundes Google My Business-konti til Google Ads for at booste din kundes lokale tilstedeværelse. Du kan bruge Indsigt til at optimere dine annoncer og finde den bedste måde at nå frem til kunderne.

Få flere oplysninger om de funktioner, som Google My Business tilbyder.

Optimale løsninger

Google My Business-funktioner (f.eks. Opslag, billeder osv.) Giver virksomheder mulighed for at engagere sig og opbygge tillid til kunderne. Med følgende tips til optimale løsninger kan du hjælpe din kunde med at få mest muligt ud af Google My Business:

• Sørg for, at virksomhedsoplysningerne er opdaterede og præcise for alle dine administrerede steder, så brugerne lettere kan nå ud til dine kunder.
  • Fremhæv kampagner og specialtilbud med Opslag, og appellér direkte til dine lokale kunder på Google Maps og Søgning. Mange kunder søger efter kampagner eller rabatter, når de leder efter en virksomhed på nettet. Din kunde kan promovere salg, særlige begivenheder og meget mere til potentielle kunder via strategisk tekst-, video- eller billedindhold.
  • Reager på både positive og negative anmeldelser for at skabe større tillid blandt kunderne. Mange kunder siger, at anmeldelserne for en virksomhedsprofil hjælper dem med at beslutte, om de skal bruge den pågældende virksomheds tjenester.

Kontakt support

Indsend en supportanmodning for at kontakte support og få hjælp til at løse eventuelle problemer.

Hvis du vil forbedre effektiviteten af dine Google My Business-supportanmodninger, skal du huske på følgende:

• Udfyld alle supportanmodninger med de nødvendige oplysninger i kontaktformularen.
  • Brug screenshots eller videoer til at illustrere et problem. På screenshots skal du inkludere et tidsstempel, hvis det er muligt, for at hjælpe teamet med at finde og rette fejlen.
    Sørg for at ekskludere de irrelevante eller følsomme oplysninger såsom filnavne eller personlige oplysninger eller andet.
  • Hvis du indsender en anmodning om et problem, der påvirker flere virksomhedsprofiler, kan du organisere dine virksomhedsprofiler i et regneark.
  • Indsend ikke identiske anmodninger. Gentagne anmodninger i forbindelse med det samme problem skaber forvirring i kommunikationen, og det er spild af tid.
    Bemærk! Hvis du har brug for at indsende en ny anmodning om en aktuel supportsag, skal du notere id-nummeret for den pågældende sag. Sagens id-nummer er inkluderet i emnelinjen i support-teamets svar til dig.