Google My Business Kumppanit -ohjelma

Google My Business Kumppanit -ohjelmalla nostetaan esiin kumppaneita, jotka tarjoavat Google My Businessin yhteisöä laajasti hyödyttäviä palveluita.

Etsimme ohjelmaan jatkuvasti uusia kumppaneita. Tarkkoja kriteerejä paljastamatta voimme kertoa, että tiimimme valitsee kumppanit useiden eri tekijöiden perusteella. Seuraamme kaikkia kumppaneita säännöllisesti varmistaaksemme, että heidän laatutasonsa pysyy korkeana. Jos kumppani ei täytä kaikkia ehtoja, se voidaan poistaa Kumppanit-ohjelmasta ja kaikista sen markkinointimateriaaleista.

Hyväksymme Google My Business Kumppanit -ohjelmaan vain yrityksiä, jotka käyttävät organisaation tilejä. Jos yrityksesi on kiinnostunut Kumppani-ohjelmasta, täytä tämä lomake.