Program for udvalgte partnere i Google My Business

Programmet for udvalgte partnere i Google My Business fremhæver partnere, der leverer nyttige tjenester til det brede sælgerfællesskab i Google My Business.

Vi overvejer altid nye udvalgte partnere at fremhæve. Vi kan ikke afsløre specifikke kriterier, men vores team tager højde for en række forskellige faktorer, når vi har en udvalgt partner i Google My Business under overvejelse. Vi overvåger alle udvalgte partnere løbende for at sikre, at de opretholder et højt kvalitetsniveau. Hvis specifikke vilkår ikke overholdes, kan det medføre fjernelse fra programmet for udvalgte partnere og fjernelse af alt marketingmateriale.

Vi overvejer kun Google My Business-partnere, der bruger virksomhedskonti. Hvis din virksomhed er interesseret i at blive en udvalgt partner, skal du udfylde denne formular.