Informació general per a agències

Perfil d'empresa és una manera fàcil de gestionar la teva presència en línia i connectar amb els clients actuals i futurs.

Les agències externes poden utilitzar Perfil d'empresa per gestionar petites i mitjanes empreses o sucursals de cadenes comercials en un sol compte. Obtén més informació sobre com pots registrar un compte d'organització de Perfil d'empresa.

Avantatges

Per ajudar a gestionar una empresa, les agències externes poden dur a terme les accions següents:

Com funciona

Un cop hagis registrat la teva agència a Perfil d'empresa, hauràs de crear una organització.

Third party agency overview

Un compte d'organització permet a l'agència gestionar els perfils en nom dels propietaris de les empreses amb què treballa. Pots afegir usuaris a la teva organització (com a propietaris o membres), que seran els responsables de gestionar els perfils. Els usuaris poden utilitzar diverses funcions que estan disponibles a través de Perfil d'empresa.

Les agències externes han d'utilitzar un sol compte d'organització per gestionar tots els grups de perfils. Cal tenir present que un compte d'organització no pot ser directament propietari d'un perfil individual.

API de Perfil d'empresa

L'API t'ajuda a gestionar fàcilment la informació de les empreses mitjançant les aplicacions que desenvolupis. Obtén més informació sobre com pots sol·licitar accés a l'API.

Fotos

Penja fotos d'alta qualitat per mostrar als clients actuals i futurs els productes i serveis que ofereix una empresa. Les fotos ajuden els usuaris a trobar-la a Google a través de la Cerca i de Maps.

Estadístiques

Utilitza la funció Estadístiques per saber com troben els usuaris el perfil de Google d'una empresa i com hi interaccionen. Aquesta funció t'ajuda a determinar quina és la millor manera de mostrar l'empresa per atraure més clients.

Publicacions

Connecta amb els clients a través de missatges publicats al perfil d'empresa que es mostra a la Cerca de Google i a Maps. Amb la funció Publicacions pots crear avisos, ofertes, informació sobre productes nous o populars en estoc o sobre esdeveniments de l'empresa i compartir-los directament amb els seus clients.

Anunciar-se en línia

Enllaça a Google Ads els Comptes de Google d'una empresa utilitzats per gestionar el seu perfil a fi de potenciar-ne la presència local. Pots fer servir la funció Estadístiques per optimitzar els anuncis i determinar la millor manera d'arribar als clients.

Obtén més informació sobre les funcions que ofereix Perfil d'empresa.

Pràctiques recomanades

Les funcions de Perfil d'empresa (p. ex., Publicacions, Fotos, etc.) permeten que les empreses interaccionin amb els clients i els inspirin confiança. Per ajudar les empreses a treure el màxim profit de Perfil d'empresa, tingues presents aquests consells sobre pràctiques recomanades:

• Assegura't que la informació d'empresa estigui actualitzada i sigui precisa en tots els perfils gestionats, de manera que els clients puguin arribar a l'empresa més fàcilment.
  • Destaca promocions i ofertes amb la funció Publicacions i adreça't directament als clients locals a Google Maps i a la Cerca. Molts clients busquen promocions o descomptes quan cerquen una empresa en línia. L'empresa pot promocionar ofertes i esdeveniments especials (entre d'altres) per captar clients potencials a través de textos, fotos o vídeos estratègics.
  • Respon tant a les ressenyes positives com a les negatives per inspirar més confiança als clients. Molts afirmen que les ressenyes d'un perfil d'empresa els ajuden a decidir si contractaran els serveis oferts o no.

Contactar amb el servei d'assistència

Si tens cap problema, envia una sol·licitud d'assistència per posar-te en contacte amb l'equip corresponent.

Per millorar l'eficiència de les sol·licituds d'assistència de Perfil d'empresa, tingues en compte el següent:

• Emplena tots els camps de les sol·licituds d'assistència amb la informació que se sol·licita al formulari de contacte d'assistència.
  • Fes servir captures de pantalla o vídeos per il·lustrar el problema. A les captures de pantalla, inclou una marca de temps sempre que sigui possible per ajudar l'equip a resoldre el problema.
    Assegura't d'excloure tota la informació sensible o que no hi tingui relació, com ara els noms dels fitxers o la informació personal d'altres persones.
  • Si envies una sol·licitud per un problema que afecta diversos perfils, organitza'ls en un full de càlcul.
  • No enviïs sol·licituds duplicades. Les sol·licituds repetides relacionades amb el mateix problema creen confusió en les comunicacions i fan perdre el temps.
    Nota: si has d'enviar una sol·licitud nova sobre un cas d'assistència en curs, fes constar el número d'identificació del cas. Aquest número es troba a la línia d'assumpte de la resposta que t'ha enviat l'equip d'assistència.