Verificer din virksomhed på Google

Du skal verificere din virksomhed, før du kan opdatere din virksomheds navn og andre oplysninger på Google. Når du verificerer din virksomhed, skal du tjekke, at dine virksomhedsoplysninger er korrekte, og at det kun er dig, der kan redigere dem.

For at undgå forsinkelser skal du sørge for, at din adresse overholder vores retningslinjer. Få flere oplysninger om retningslinjerne for adresseangivelse.

Bliv bekræftet

Bekræft for første gang

1. Tilføj eller gør krav på din virksomhedsprofil på Google. Få oplysninger om, hvordan du gør krav på din profil.
  2. Du kan verificere via telefon, besked, mail eller video, når du tilføjer eller gør krav på din profil.
    • Du skal muligvis verificere ved hjælp af mere end én metode.
    • De tilgængelige metoder afhænger af virksomhedskategori, offentlige oplysninger, region, supportåbningstider og volumen.
  3. Vælg en type verificering. Verificeringsmetoderne bestemmes automatisk og kan ikke ændres. Få flere oplysninger om, hvordan du verificerer med din valgte metode.
  4. Vi er ofte nødt til at gennemgå verificeringerne. Disse gennemgange medvirker til at bevare integriteten for profiler. Det kan tage op til 7 hverdage.
    • Når du bliver verificeret, får du en notifikation.
    • Hvis vi ikke kan verificere din virksomhed med den første metode, vises knappen "Verificer din virksomhed" igen. Hvis knappen vises igen, kan du prøve en anden verificeringsmetode.
  5. Når du er blevet verificeret:

Find din profil

• Søg efter min virksomhed i Google Søgning.
  • Søg efter din virksomheds navn og by i Google Søgning eller Maps.
  • Øverst til højre i din Google Maps-app skal du trykke på dit profilbillede eller dit forbogstav og så Din virksomhedsprofil.
Tip! Søgeresultaterne kan variere af mange årsager. Dine resultater kan afvige fra andres. Find ud af, hvordan Google rangerer lokale resultater.

Bekræft igen efter ændring af oplysninger

Google anmoder til tider om fornyet bekræftelse af virksomheder, så den høje kvalitet af virksomhedsoplysninger kan opretholdes. Hvis du ændrer oplysninger om din virksomhed, skal du muligvis bekræfte den igen. Vi beder dig muligvis også om at opdatere virksomhedsoplysninger eller sende flere oplysninger om din virksomhed.

Hvis du vil verificere din virksomhed igen, skal du gå til din bekræftede virksomhedsprofil og følge vejledningen.

Standardbekræftelsesmetoder

Telefon eller sms

Vigtigt! For at få din verificeringskode skal du sørge for, at du kan besvare opkald til din virksomheds telefonnummer eller modtage beskeder. IVS-systemer (Interaktiv stemmerespons) modtager ikke koden.

1. Gå til din virksomhedsprofil. Få flere oplysninger, hvordan du finder din profil.
  2. Klik på Bliv bekræftet og så Telefon eller Sms.
  3. Besvar opkaldet, eller åbn beskeden med koden.
  4. Angiv koden på din profil.
Mail

Vigtigt! Sørg for, at du kan bruge mailadressen på bekræftelsesskærmen.

1. Gå til din virksomhedsprofil. Få flere oplysninger, hvordan du finder din profil.
  2. Klik på Bliv bekræftet og så Mail.
  3. Følg vejledningen i mailen.
Videooptagelse

Verificer din virksomhedsprofil ved at optage en video, der viser nærmere oplysninger om din virksomhed.

Få oplysninger om, hvordan du verificerer din virksomhed med en videooptagelse.

Livevideoopkald

Trin 1: Gør dig klar til opkaldet

• Sørg for, at din mobilenhed kan deltage i et livevideoopkald. Vores supportmedarbejder hjælper dig med at deltage i opkaldet.
  • Bekræft, at du er i din virksomhed. Sørg for, at du kan vise din lokation og dit ejerskab under videoopkaldet. Eksempler:
    • Din aktuelle lokation: Vis udendørsskilte. Eksempler omfatter dit gadenavn, virksomheder i nærheden eller området omkring din virksomhed.
    • Virksomhed eller udstyr: Registrer dine aktiviteter. Det kan f.eks. være varer til salg, udstyr med brandkendetegn, marketingmaterialer eller værktøjer, du bruger til at betjene dine kunder.
    • Ledelsesbevis: Vis din adgang til varer eller områder, der kun er tilgængelige for medarbejdere. Det kan f.eks. være et kasseapparat, køkken, opbevaringsrum eller ikke-følsomme forretningsdokumenter. Du kan også bruge dine nøgler til at åbne virksomhedens ejendom.

Tip! Hvis du ender i en kø, kan du vælge at kontakte Hjælp. Det varer normalt 24 timer, før vi svarer, og vi beder dig muligvis om flere oplysninger.

Trin 2: Start en tekstchat med support via en hvilken som helst enhed

1. Gå til din virksomhedsprofil. Få oplysninger om, hvordan du finder din profil.
  2. Klik på Bliv verificeret og så Videoopkald og så Næste.
  3. Vælg dit sprog.
  4. Klik på Start opkald for at starte en tekstchat med den næste ledige supportrepræsentant.

Trin 3: Vis din virksomhed via videoopkald via en mobilenhed

1. Når du er klar, hjælper en repræsentant dig med at deltage i et videoopkald.
  2. Brug kameraet på din enhed for at vise din virksomhedsadresse og dit ejerskab.
Mail

Hvisverificering via post er tilgængeligt i produktet, og du vælger denne metode, sender vi dig en verificeringskode. Du skal angive din unikke kode for at verificere, at din virksomhed ligger på den aktuelle adresse.

Mens du venter på din kode:

• Du må ikke ændre din virksomheds navn, adresse eller kategori.
  • Du må ikke anmode om en ny kode.

Hvis du redigerer dine oplysninger eller anmoder om en ny kode, annullerer vi koden med posten og sender en ny. Denne handling er med til at beskytte din profils integritet.

Alle bekræftelseskoder er unikke for din virksomhed og den lokation, du angiver. Hvis du opdaterer din virksomhedsadresse, er det kun den kode, du har anmodet om for din nuværende adresse, der virker. Bekræftelseskoder udløber efter 30 dage.

Trin 1: Anmod om din kode

I de fleste tilfælde ankommer koderne inden for 14 dage.

1. Gå til din virksomhedsprofil. Få oplysninger om, hvordan du finder din profil.
  2. Klik på Bliv verificeret og så Postkort.
  3. Sørg for, at adressen er korrekt.
  4. Anmod om koden.

Trin 2: Angiv din bekræftelseskode

Vigtigt!

• Del ikke koden med andre.
  • Google ringer ikke til dig for at bede om en verificeringskode.
  • Del ikke din verificeringskode med andre, heller ikke tredjeparter, som hjælper med at administrere din virksomhed på Google.
  • Din kode er unik for din virksomhed. Du bør være den eneste, der bruger den.

Når du har fået din kode:

1. Gå til din virksomhedsprofil. Få oplysninger om, hvordan du finder din profil.
  2. Angiv din femcifrede verificeringskode i feltet "Kode".
  3. Klik på Send.

Hvis du deler administrationen af din profil med en betroet tredjepart, kan du tilføje denne tredjepart, når du personligt har indtastet din kode.

Metoder til øjeblikkelig bekræftelse

I sjældne tilfælde kan vi straks bekræfte, at den pågældende Google-konto ejer en bestemt virksomhedsprofil.

Eksempler:

• Hvis du bekræfter dit website med Google Search Console, bliver din profil muligvis bekræftet med det samme. Se, hvordan du tilføjer en websiteejendom i Search Console.
    • Eksisterende Search Console-bruger: Hvis du bekræfter dit matchende website, før du tilføjer eller gør krav på din profil, vises knappen "Bliv bekræftet" ikke. Du kan redigere din profil og få kontakt med kunder med det samme.
    • Har ikke brugt Search Console før: Hvis du bekræfter dit matchende website, efter du har tilføjet eller gjort krav på din profil, skal du klikke på Bliv bekræftet. Derefter kan du redigere din profil og få kontakt med kunder med det samme.
  • Hvis en kvalificeret virksomhed administrerer 10 profiler eller derover for lokationer for den samme virksomhed, kan virksomheden muligvis bruge massebekræftelse. Se, hvordan du massebekræfter 10 eller flere steder.
Tip! Hvis du har brug for yderligere hjælp med bekræftelsen, kan du stille et spørgsmål i vores hjælpeforum eller kontakte vores supportteam.

Verificeringsmetoderne bestemmes automatisk og kan ikke ændres. Hvis du vælger at kontakte vores supportteam, forsøger vi at verificere din virksomhed ud fra de angivne oplysninger. Vi kan foreslå et livevideoopkald for at verificere dit arbejdssted, dine værktøjer og dit ledelsesbevis.