Sådan bekræfter du din virksomhed på Google

Du skal bekræfte din virksomhed, før du kan opdatere din virksomheds navn og andre oplysninger på Google. Når du bekræfter din virksomhed, skal du tjekke, at dine virksomhedsoplysninger er korrekte, og at det kun er dig, der kan redigere dem.

For at undgå forsinkelser skal du sørge for, at din adresse overholder vores retningslinjer. Få flere oplysninger om retningslinjerne for adresseangivelse.

Kom godt i gang

Tjek din bekræftelsesstatus

Bekræft for første gang

1. Tilføj eller gør krav på din virksomhedsprofil på Google. Få oplysninger om, hvordan du gør krav på din profil.
  2. Du kan bekræfte via telefon, sms, mail eller video, når du tilføjer eller gør krav på din profil.
    • Du skal muligvis bekræfte ved hjælp af mere end én metode.
    • De tilgængelige metoder afhænger af faktorer som virksomhedskategori, offentlige oplysninger, region, supportåbningstider og volumen.
  3. Vælg en type bekræftelse. Få flere oplysninger om, hvordan du bekræfter med din valgte metode.
  4. Vi er ofte nødt til at gennemgå bekræftelser. Disse gennemgange medvirker til at bevare integriteten for alle profiler. Det kan tage op til syv hverdage.
    • Når du bliver bekræftet, får du en notifikation.
    • Hvis vi ikke kan bekræfte din virksomhed med den første metode, vises knappen "Bekræft din virksomhed" igen. Hvis dette sker, kan du prøve en anden bekræftelsesmetode.
  5. Når du er blevet bekræftet:

Find din profil

• Søg efter min virksomhed i Google Søgning.
  • Søg efter din virksomheds navn og by i Google Søgning eller Maps.
  • Øverst til højre i din Google Maps-app skal du trykke på dit profilbillede eller dit forbogstav og så Din virksomhedsprofil.
Tip! Søgeresultaterne kan variere af mange årsager. Dine resultater kan afvige fra andres. Find ud af, hvordan Google rangerer lokale resultater.

Bekræft igen efter ændring af oplysninger

Google anmoder til tider om fornyet bekræftelse af virksomheder, så den høje kvalitet af virksomhedsoplysninger kan opretholdes. Hvis du ændrer oplysninger om din virksomhed, skal du muligvis bekræfte den igen. Vi beder dig muligvis også om at opdatere virksomhedsoplysninger eller sende flere oplysninger om din virksomhed.

Hvis du vil verificere din virksomhed igen, skal du gå til din bekræftede virksomhedsprofil og følge vejledningen.

Standardbekræftelsesmetoder

Telefon eller sms

Vigtigt! For at få din bekræftelseskode skal du sørge for, at du direkte kan besvare opkald til din virksomheds telefonnummer eller modtage sms-beskeder. IVS-systemer (Interaktiv stemmerespons) modtager ikke koden.

1. Gå til din virksomhedsprofil. Få flere oplysninger, hvordan du finder din profil.
  2. Klik på Bliv bekræftet og så Telefon eller Sms.
  3. Besvar opkaldet, eller åbn sms-beskeden med koden.
  4. Angiv koden på din profil.
Mail

Vigtigt! Sørg for, at du kan bruge mailadressen på bekræftelsesskærmen.

1. Gå til din virksomhedsprofil. Få flere oplysninger, hvordan du finder din profil.
  2. Klik på Bliv bekræftet og så Mail.
  3. Følg vejledningen i mailen.
Videooptagelse

Vigtigt! Du kan til enhver tid slette din video. Hvis du annullerer en videoupload, har hverken du eller Google adgang til videoen. Få flere oplysninger om, hvordan du sletter din video.

Trin 1: Overfør din video

1. Planlæg din video. I én kontinuerlig optagelse skal du inkludere:
    • Din aktuelle lokation. Hvis du vil vise din placering på Google Maps, skal du registrere udendørsskilte, f.eks. din gadenavn, virksomheder i nærheden eller området omkring din virksomhed.
    • Virksomhed eller udstyr. Hvis du vil vise, at din virksomhed befinder sig på denne adresse i Google Maps, skal du vise din virksomheds drift. Det kan f.eks. være varer til salg, brandet udstyr, marketingmaterialer eller værktøjer, du bruger til at betjene dine kunder.
    • Ledelsesbevis. For at vise, at du har tilladelse til at repræsentere din virksomhed, skal du optage video af din adgang til genstande eller områder, der kun er tilgængelige for medarbejdere. Dette omfatter ting som f.eks. et kasseapparat, køkken, opbevaringsrum eller ikke-følsomme forretningsdokumenter. Du kan også bruge dine nøgler til at åbne virksomhedens ejendom.
  2. Gå til din virksomhedsprofil på din mobilenhed. Få flere oplysninger, hvordan du finder din profil.

• Tip! Hvis du starter bekræftelsen på en computer, kan du scanne en QR-kode for at fortsætte på din mobilenhed.
  3. Tryk på Bliv bekræftet og så Optag video.
  4. Tryk på Start optagelse. Følg vejledningen, og optag din video.
  5. Tryk på Stop optagelse og så Upload video.

Trin 2: Vent på gennemgang

Når du har uploadet din video, gennemgår vi den. Gennemgange kan tage op til 5 hverdage.

• Hvis du bliver bekræftet, får du en notifikation.
  • Hvis videometoden ikke virker, vises knappen "Bliv bekræftet". Du kan prøve en anden bekræftelsesmulighed.

Trin 3: Slet din video

1. Gå til din virksomhedsprofil i Google Søgning. Få flere oplysninger, hvordan du finder din profil.
  2. Øverst til højre skal du klikke på Mere Menu og såAvancerede indstillinger og så Videouploads og så Slet videoer.
Livevideoopkald

Trin 1: Gør dig klar til opkaldet

• Tjek, at du er inden for åbningstiden for support for dit område og sprog..
  • Sørg for, at din mobilenhed kan deltage i et livevideoopkald. Vores supportmedarbejder hjælper dig med at deltage i opkaldet.
  • Bekræft, at du er i din virksomhed. Sørg for, at du kan vise din lokation og dit ejerskab under videoopkaldet. Eksempler:
    • Din aktuelle lokation: Vis udendørsskilte, f.eks. din gades navn, virksomheder i nærheden eller området omkring din virksomhed.
    • Virksomhed eller udstyr: Registrer dine aktiviteter. Dette inkluderer f.eks. lagervarer til salg, udstyr med brandkendetegn, marketingmaterialer eller værktøjer, du bruger til at betjene dine kunder.
    • Ledelsesbevis: Vis din adgang til varer eller områder, der kun er tilgængelige for medarbejdere. Dette omfatter ting som f.eks. et kasseapparat, køkken, opbevaringsrum eller ikke-følsomme forretningsdokumenter. Du kan også bruge dine nøgler til at åbne virksomhedens ejendom.

Tip! Hvis du ender i en kø, kan du vælge at kontakte Hjælp. Det varer normalt 24 timer, før vi svarer, og vi beder dig muligvis om flere oplysninger.

Trin 2: Start en tekstchat med support via en hvilken som helst enhed

1. Gå til din virksomhedsprofil. Få flere oplysninger, hvordan du finder din profil.
  2. Klik på Bliv bekræftet og så Videoopkald og så Næste.
  3. Vælg dit sprog.
  4. Klik på Start opkald for at starte en tekstchat med den næste ledige supportmedarbejder.

Trin 3: Vis din virksomhed via videoopkald via en mobilenhed

1. Når du er klar, hjælper repræsentanten dig med at deltage i et videoopkald på din mobilenhed.
  2. Brug kameraet på din enhed for at vise din virksomhedsadresse og dit ejerskab.
Postkort

Hvis du verificerer via mail, sender vi dig et postkort med en bekræftelseskode. Du skal angive din unikke kode for at bekræfte, at din virksomhed ligger på den aktuelle adresse.

Mens du venter på dit verificeringspostkort, skal du være opmærksom på følgende:

• Du må ikke ændre din virksomheds navn, adresse eller kategori.
  • Du må ikke anmode om en ny kode.

Hvis du redigerer dine oplysninger eller anmoder om en ny kode, annullerer vi koden på postkortet, der er sendt pr. post, og sender et nyt postkort. Dette er med til at beskytte din profils integritet.

Alle bekræftelseskoder er unikke for din virksomhed og den lokation, du har angivet. Hvis du opdaterer din virksomhedsadresse, er det kun den kode, du har anmodet om for din nuværende adresse, der virker. Bekræftelseskoder udløber efter 30 dage.

Trin 1: Anmod om dit postkort

I de fleste tilfælde ankommer postkortet inden for 14 dage. På grund af COVID-19 kan der gå længere tid end normalt.

1. Gå til din virksomhedsprofil. Få flere oplysninger, hvordan du finder din profil.
  2. Klik på Bliv bekræftet og så Postkort.
  3. Sørg for, at adressen er korrekt.
  4. Anmod om postkort.

Trin 2: Angiv din bekræftelseskode

Vigtigt!

• Del ikke koden med andre.
  • Google ringer ikke til dig for at bede om en bekræftelseskode.
  • Del ikke din bekræftelseskode med andre. Det omfatter tredjeparter, der hjælper dig med at administrere din virksomhed på Google.
  • Din kode er unik for din virksomhed. Du bør være den eneste, der bruger den.

Når du har modtaget postkortet:

1. Gå til din virksomhedsprofil. Få flere oplysninger, hvordan du finder din profil.
  2. Angiv den 5-cifrede bekræftelseskode fra dit postkort i feltet Kode.
  3. Klik på Send.

Hvis du deler administrationen af din profil med en betroet tredjepart, kan du tilføje denne tredjepart, når du personligt har indtastet din kode.

Metoder til øjeblikkelig bekræftelse

I sjældne tilfælde kan vi straks bekræfte, at den pågældende Google-konto ejer en bestemt virksomhedsprofil.

Eksempler:

• Hvis du bekræfter dit website med Google Search Console, bliver din profil muligvis bekræftet med det samme. Se, hvordan du tilføjer en websiteejendom i Search Console.
    • Eksisterende Search Console-bruger: Hvis du bekræfter dit matchende website, før du tilføjer eller gør krav på din profil, vises knappen "Bliv bekræftet" ikke. Du kan redigere din profil og få kontakt med kunder med det samme.
    • Har ikke brugt Search Console før: Hvis du bekræfter dit matchende website, efter du har tilføjet eller gjort krav på din profil, skal du klikke på Bliv bekræftet. Derefter kan du redigere din profil og få kontakt med kunder med det samme.
  • Hvis en kvalificeret virksomhed administrerer 10 profiler eller derover for lokationer for den samme virksomhed, kan virksomheden muligvis bruge massebekræftelse. Se, hvordan du massebekræfter 10 eller flere steder.
Tip! Hvis du har brug for yderligere hjælp med bekræftelsen, kan du stille et spørgsmål i vores hjælpeforum eller kontakte vores supportteam.