Verificar una empresa a Google

Per actualitzar el nom i altres dades de la teva empresa a Google, primer has de verificar l'empresa. Quan la verifiquis, comprova que la informació sigui correcta i que siguis l'única persona que pot editar-la.

Per evitar retards, assegura't que l'adreça compleixi les nostres directrius. Obtén informació sobre les directrius per introduir adreces.

Obtén la verificació

Verificar l'empresa per primera vegada

1. Afegeix o reclama el teu perfil d'empresa a Google. Obtén informació sobre com pots reclamar un perfil.
  2. Quan afegeixes o reclames un perfil, pots verificar-lo per telèfon, per missatge de text, per correu electrònic o mitjançant un vídeo.
    • És possible que hagis de fer la verificació amb més d'un mètode.
    • Els mètodes disponibles depenen de la categoria empresarial, de la informació pública, de la regió, de l'horari del servei d'assistència i dels volums.
  3. Tria un tipus de verificació. Els mètodes de verificació es determinen automàticament i no es poden canviar. Obtén informació sobre com pots fer la verificació amb el mètode seleccionat.
  4. Sovint, hem de revisar les verificacions. Aquestes revisions ajuden a mantenir la integritat dels perfils. Poden tardar fins a 5 dies laborables.
    • Quan verifiquem la teva empresa, rebràs una notificació.
    • Si no podem verificar la teva empresa amb el primer mètode, el botó "Fes la verificació" es tornarà a mostrar. Si el botó torna a aparèixer, prova un altre mètode de verificació.
  5. Després de la verificació:

Trobar el perfil

• A la Cerca de Google, cerca la meva empresa.
  • A la Cerca de Google o a Maps, cerca el nom i la ciutat de l'empresa.
  • A la part superior dreta de l'aplicació Google Maps, toca la foto o inicial de perfil i, a continuació, El teu perfil d'empresa.
Consell: els resultats de la cerca poden variar per diversos motius, i poden ser diferents dels d'altres persones. Obtén informació sobre com classifica Google els resultats locals.

Tornar a verificar l'empresa després de canviar-ne la informació

Per mantenir la qualitat de la informació d'empresa, pot ser que Google demani a una empresa verificada que es torni a verificar. Si canvies algunes dades de la teva empresa, és possible que hagis de tornar a verificar-la. També pot ser que et demanem que actualitzis la informació de l'empresa o que ens en proporcionis més detalls.

Per tornar a verificar-la, ves al teu perfil d'empresa verificat i segueix els passos.

Mètodes de verificació estàndard

Telèfon o missatge de text

Important: per obtenir el codi de verificació, has de poder respondre al número de telèfon de l'empresa o rebre-hi missatges de text. Els sistemes de resposta de veu interactiva (IVR) no obtindran el codi.

1. Ves al teu perfil d'empresa. Obtén informació sobre com pots trobar el perfil.
  2. Fes clic a Fes la verificació i, a continuació, Telèfon o SMS.
  3. Respon a la trucada o obre el missatge de text amb el codi.
  4. Al perfil, introdueix el codi.
Correu electrònic

Important: assegura't que pots utilitzar l'adreça electrònica a la pantalla de verificació.

1. Ves al teu perfil d'empresa. Obtén informació sobre com pots trobar el perfil.
  2. Fes clic a Fes la verificació i, a continuació, Correu electrònic.
  3. Segueix els passos inclosos al correu electrònic.
Gravació de vídeo

Per verificar la teva empresa, pots gravar un vídeo que mostri els detalls de la teva empresa.

Obtén informació sobre com pots verificar la teva empresa amb una gravació de vídeo.

Videotrucada en directe

Pas 1: prepara't per a la trucada

• Assegura't que el teu dispositiu mòbil pugui unir-se a una videotrucada en directe. El nostre representant del servei d'assistència t'ajudarà a unir-te a la trucada.
  • Confirma que ets a l'empresa. Assegura't que puguis demostrar la teva ubicació i propietat a la videotrucada. Per exemple:
    • La teva ubicació actual: mostra senyals exteriors, com ara el nom del carrer, empreses properes o l'àrea del voltant de l'empresa.
    • L'empresa o l'equipament: captura'n les operacions, com ara l'estoc en venda, l'equipament de marca, els materials de màrqueting o les eines que fas servir per atendre els clients.
    • Una prova de gestió: mostra que tens accés a àrees o elements exclusius per a empleats, com ara una caixa enregistradora, una cuina, un magatzem o documents empresarials no sensibles.També pots mostrar com utilitzes les claus per obrir les instal·lacions.

Consell: si se't posa en cua, tens l'opció de contactar amb el nostre Centre d'ajuda. Normalment tardem 24 hores a respondre i és possible que et demanem més informació.

Pas 2: inicia un xat de text amb l'equip assistència en qualsevol dispositiu

1. Ves al teu perfil d'empresa. Obtén informació sobre com pots trobar el perfil.
  2. Fes clic a Fes la verificació i, a continuació, Videotrucada i, a continuació, Següent.
  3. Selecciona l'idioma.
  4. Per iniciar un xat de text amb el representant del servei d'assistència que primer estigui disponible, fes clic a Inicia la trucada.

Pas 3: mostra l'empresa mitjançant una videotrucada amb un dispositiu mòbil

1. Quan estiguis a punt, un representant t'ajudarà a unir-te a una videotrucada.
  2. Per mostrar la ubicació i la propietat de la teva empresa, utilitza la càmera del dispositiu.
Correu

Si la verificació per correu està disponible al producte i tries aquest mètode, t'enviarem un codi de verificació. Per confirmar que l'empresa es troba a l'adreça indicada, cal que introdueixis aquest codi únic.

Mentre esperes el codi:

• No editis el nom, l'adreça ni la categoria de l'empresa.
  • No sol·licitis cap altre codi.

Si edites la informació o sol·licites un altre codi, cancel·larem el codi enviat per correu i te'n farem arribar un altre. D'aquesta manera es protegeix la integritat del teu perfil.

Cada codi de verificació és exclusiu per a la teva empresa i per a la ubicació que has proporcionat. Si actualitzes l'adreça de l'empresa, només funcionarà el codi sol·licitat per a l'adreça actual. Els codis de verificació caduquen al cap de 30 dies.

Pas 1: sol·licita un codi

La majoria de codis arriben en un termini de 14 dies.

1. Ves al teu perfil d'empresa. Obtén informació sobre com pots trobar el perfil.
  2. Fes clic a Fes la verificació i, a continuació, Postal.
  3. Assegura't que l'adreça sigui correcta.
  4. Sol·licita el codi.

Pas 2: introdueix el codi de verificació

Important:

• Mantingues el codi protegit.
  • Google no et trucarà per demanar-te un codi de verificació.
  • No comparteixis el codi de verificació amb ningú, ni tan sols amb tercers que t'ajudin a gestionar l'empresa a Google.
  • Aquest codi és exclusiu per a la teva empresa i només l'has d'utilitzar tu.

Quan hagis obtingut el codi:

1. Ves al teu perfil d'empresa. Obtén informació sobre com pots trobar el perfil.
  2. Al camp "Codi", introdueix els 5 dígits del codi de verificació.
  3. Fes clic a Envia.

Si comparteixes la gestió del perfil amb un tercer de confiança, pots afegir-lo després d'introduir el codi personalment.

Mètodes de verificació instantània

Poques vegades podem confirmar immediatament que un Compte de Google concret és propietari d'un perfil d'empresa específic.

Per exemple:

• Si verifiques el teu lloc web amb Google Search Console, és possible que el teu perfil obtingui la verificació instantània. Obtén informació sobre com pots afegir una propietat de lloc web a Search Console.
    • Usuari existent de Search Console: si verifiques el teu lloc web coincident abans d'afegir o de reclamar el teu perfil, no es mostrarà cap sol·licitud del tipus "Fes la verificació". Podràs editar el teu perfil immediatament i connectar amb els clients.
    • Usuari nou de Search Console: si verifiques el teu lloc web coincident després d'afegir o de reclamar el perfil, fes clic a Fes la verificació. Tot seguit, podràs editar el perfil a l'instant i connectar amb els clients.
  • Si una empresa apta gestiona 10 perfils o més d'ubicacions d'una mateixa empresa, és possible que pugui utilitzar la verificació massiva. Obtén informació sobre com pots verificar de manera massiva 10 ubicacions o més.

Els mètodes de verificació es determinen automàticament i no es poden canviar. Si decideixes contactar amb el nostre equip d'assistència, provarem de verificar la teva empresa segons la informació proporcionada. És possible que et suggerim una videotrucada en directe per confirmar el teu lloc de treball, les eines i la prova de gestió.