Gør din virksomhedsprofil til noget helt særligt

Uanset om du allerede har et website, eller du først lige er ved at komme i gang med at opbygge din tilstedeværelse på nettet, kan du lave en virksomhedsprofil, der fanger kundernes opmærksomhed og hjælper dig med at skille dig ud fra konkurrenterne.

Del billeder

Din virksomhedsprofil er det ideelle sted at vise billeder, der fortæller noget om din virksomhed. Virksomheder med billeder får flere anmodninger om rutevejledning til deres adresse, og flere klikker sig frem til deres website i forhold til virksomheder uden billeder.

Ud over dit logo og det billede, som du gerne vil vise først i Google Maps-resultater, kan du indsende billeder af produkter og begivenheder for at holde kunderne opdateret og vise dem, hvad du er bedst til. Hvis du har et website med billeder, kan du få mest muligt ud af dem, hvis du også placerer dem på din virksomhedsprofil.

Du kan føje flere forskellige slags billeder til din virksomhedsprofil:

• Logo: Hjælp dine kunder med at genkende din virksomhed på Google. Hvis der er angivet grundlæggende oplysninger om virksomheden, f.eks. et telefonnummer eller åbningstider, fremhæves logoet på virksomhedsprofilen.
  • Forsidebillede: Vis et forsidebillede, der repræsenterer din virksomhed, øverst på din profil. I nogle tilfælde kan det ikke garanteres, at forsidebilledet er det første billede, der vises for din virksomhed.
  • Virksomhedsbilleder: Tilføj billeder, der fremhæver forskellige egenskaber ved din virksomhed, for at tiltrække kunder og give dem mere information. Få flere oplysninger om virksomhedsbilleder.

Billeder skal være mindst 720 x 720 pixels og være i enten formatet JPG eller PNG. Få flere oplysninger om billeder

Gør det nu: Føj billeder til din profil

Du kan tilføje billeder eller videoer af din butiksfacade, dine produkter eller dine tjenester. Få oplysninger om, hvordan du administrerer billeder og videoer.

1. Gå til din virksomhedsprofil. Få oplysninger om, hvordan du finder din profil.
  2. Vælg Promover og så Billede.
    • Tip! Vælg Tilføj billede og så Billede i Google Søgning på din computer.
  3. Vælg et billede, og tilføj det.

Føj produkter til din virksomhedsprofil ved hjælp af Pointy

Kvalificerede forhandlere kan bruge Pointy fra Google til nemt at føje deres butiksprodukter til virksomhedsprofilen. Pointy er tilgængelig for forhandlere, der befinder sig i USA, Canada, Storbritannien og Irland. Se, hvordan du tilføjer produkter med Pointy.

Tip! Du kan også bruge Produkteditor til at føje produkter manuelt til din virksomhedsprofil. Få flere oplysninger om, hvordan du føjer produkter til din profil ved hjælp af Produkteditor

Besvar kundeanmeldelser

Kunder kan indsende anmeldelser af din virksomhed på din virksomhedsprofil. Onlineanmeldelser er en fantastisk metode til at nå ud til nye kunder på nettet i stedet for via mund til mund-metoden.

Når du besvarer disse anmeldelser, viser du både eksisterende og potentielle kunder, at du værdsætter dem.

Bemærk, at når du svarer på anmeldelser, skriver du i virksomhedens navn, og dit svar vises offentligt. Svar på anmeldelser vises muligvis ikke straks på din virksomhedsprofil.

Gør det nu: Besvar anmeldelser

Når du besvarer anmeldelser, er det med til at give kunderne større tillid til din virksomhed. Få oplysninger om, hvordan du læser og svarer på anmeldelser.

1. Gå til din virksomhedsprofil. Få oplysninger om, hvordan du finder din profil.
  2. Vælg Kunder og så Anmeldelser.
    • Tip! Vælg Læs anmeldelser i Google Søgning på din computer.
  3. Vælg Svar ud for den anmeldelse, du vil svare på.

Se Indsigt

Vil du gerne finde ud af, hvor effektiv din profil er? Med Indsigt er det nemt at spore, hvor effektiv din profil er.

Gå først til indsigten for din profil:

Gør det nu: Gå til Indsigt

Spor din virksomhedsprofils effektivitet i Søgning. Se, hvordan du tjekker din effektivitet og finder indsigt.

1. Gå til din virksomhedsprofil. Få oplysninger om, hvordan du finder din profil.
  2. Vælg Promoverog så Effektivitet.
    • Tip! Vælg Effektivitet i Google Søgning på din computer.
  3. Vælg et datointerval for din rapport øverst.
  4. Klik på Anvend.

Hvis du vil se flere oplysninger eller filtrere data, skal du markere afkrydsningsfeltet ud for hver valgmulighed, som du vil tilføje eller fjerne fra diagrammet (f.eks. "Ring til dig" eller "Se billeder" i diagrammet "Kundehandlinger"). Denne valgmulighed er kun tilgængelig på visse kort.

Du er nu inde i Indsigt og skal vælge, hvad du gerne vil have noget at vide om. Du kan vælge et af nedenstående eksempler.

Hvor mange gange har folk set mine virksomhedsoplysninger?

Sektionen "Hvor ser kunderne din virksomhed på Google" sporer det antal gange, folk så dine virksomhedsoplysninger i Google Maps og på Søgning.

Hvor mange gange har folk anmodet om en rutevejledning til min adresse?

Find feltet "Anmoder om rutevejledning" i sektionen "Kundehandlinger". Denne funktion sporer antallet af klik for at få en rutevejledning fra et lokalt søgeresultat i Google Maps, Søgning eller Google Maps til mobilenheder.

Hvordan finder kunderne min profil?

Sektionen "Hvordan søger kunderne efter din virksomhed" viser, hvor mange kunder der har fundet dig via hhv. "direkte" søgning (de søgte efter din virksomheds navn eller adresse) og "opdagelsessøgning" (de søgte efter en kategori, et produkt eller en tjeneste, du tilbyder, og din profil blev vist).

Få flere oplysninger om Indsigt

Nå ud til flere kunder med onlineannoncer

Vil du også gerne nå ud til flere kunder?Med Smart-kampagner i Google Ads kan du let komme i gang med at køre onlineannoncer og fange opmærksomheden hos potentielle kunder, der er på udkig efter de produkter eller tjenester, som din virksomhed tilbyder – uden at du behøver være bange for at sprænge budgettet. Brug cirka 3 linjer på at præsentere din virksomhed. På den måde kan du komme i kontakt med nye kunder på 15 minutter. Når du knytter din Smart-kampagne til din virksomhedsprofil kan du endda oprette annoncer, der indeholder anmeldelser og din lokation på Google Maps.

Få flere oplysninger om Smart-kampagner