Vahvistuspostikortin katoaminen tai puuttuminen

Postikortit saapuvat perille yleensä 14 päivän kuluessa. Vahvistuspostikortit saattavat kuitenkin silloin tällöin kadota. Voit pyytää uuden postikortin seuraavasti:

1. Kirjaudu Google My Businessiin.
  2. Jos hallinnoit useita yrityksiä, valitse yritys, jonka postikortti puuttuu.
  3. Valitse näytön yläreunassa olevassa sinisessä bannerissa Pyydä uutta koodia.

Huom. Jos päivität yrityksen osoitetiedot, ennen kuin postikortti on tullut perille, koodi mitätöityy, ja sinun on pyydettävä uusi koodi.