Deling av bekreftelseskoden din

Hva er en bekreftelseskode?

Google bekrefter primært individuelle bedrifter på én av to måter: med telefonbekreftelse eller med postkortbekreftelse. I hvert tilfelle sender Google en unik 5- eller 6-sifret bekreftelseskode til bedriftene, enten på postkort eller over telefonen, slik at vi kan få bekreftet at du er tilknyttet bedriften. Når vi har bekreftet tilknytningen din til bedriften, kan du vise brukerne nøyaktig og oppdatert bedriftsinformasjon.

Hver bekreftelseskode du mottar, er unik for bedriftskontoen din og for den spesifikke oppføringen du har bedt om bekreftelse for. Ikke del denne bekreftelseskoden med andre. Vær også oppmerksom på at Google aldri ringer bedriften din og ber om denne koden.

Følg denne fremgangsmåten for å bekrefte bedriften din.

Hold koden din hemmelig

Hvis du engasjerer en tredjepart som skal hjelpe deg å administrere bedriften din på Google, for eksempel en SEO-leverandør eller et markedsføringsfirma, må du ikke dele din egen bekreftelseskode med dem. Koden din er unik for bedriftskontoen din, og den skal bare brukes sammen med denne kontoen. Hvis du vil administrere bedriftsoppføringen sammen med en betrodd tredjepart, gjør du følgende:

1. Bekreft oppføringen din, og angi bekreftelseskoden i oversikten på egen hånd – ikke oppgi koden din til tredjeparter.
  2. Når du har fullført bekreftelsen, kan du legge til en betrodd tredjepartspartner som administrator for siden din. Du kan deretter velge å overføre eierskapet av oppføringen til denne tredjeparten.