Kirjan tarjoaminen maksutta Google Playssa

Tärkeää:

• Google Playn yhteistyökumppanit voivat myydä e-kirjoja ja äänikirjoja tietyissä maissa tai tietyillä alueilla. Täällä mainitut ominaisuudet eivät ole saatavilla kaikilla alueilla.
  • Ennakkotilausten avulla asiakkaasi voivat tilata kirjasi ennen sen julkaisua. He eivät kuitenkaan voi lukea kirjaa ennen julkaisupäivää. Ennakkotilauksen tehneiltä asiakkailta veloitetaan julkaisupäivänä kirjan hinta, ja he saavat kirjan käyttöönsä.
  • Viranomaisvaatimusten vuoksi Google ei voi tarjota ennakkotilauksia Intiassa. Intiassa kirja on saatavilla myyntiintulopäivänä Google Play Kaupassa.
  • Varmista ennen tiedostojen lähettämistä, että sisältösi noudattaa Googlen sääntöjä. Jos aiot myydä kirjojasi Google Playssa, lue Google Playn kirjoja koskevat kustantajien sisältökäytännöt.
  • Kuukausikohtaisten myyntiraporttien tiedot eivät välttämättä vastaa kuukausimaksuja. Jos haluat maksuja vastaavan talousraportin, tutustu Google Playn tuloraporttiin.

Voit tarjota kirjaa maksutta Google Playssa lähettämällä sen tavalliseen tapaan:

• Kirjan on oltava esikatseltavissa Google Kirjoissa. Google Kirjojen esikatseluprosentti ei kuitenkaan liity siihen, onko kirjasi maksuton Google Playssa. Jos haluat, että käyttäjät voivat lukea koko kirjan Google Kirjoissa, aseta esikatselutyypiksi 100 % Asetukset-välilehdellä. Voit myös sallia koko kirjan lataamisen Google Kirjoissa.

• Sinun on silti ilmoitettava maksutiedot. Jos olet luonut tilisi heinäkuun 2014 jälkeen, olet mahdollisesti antanut tarvittavat maksutiedot jo rekisteröitymisen yhteydessä. Muussa tapauksessa sinun on luotava maksuprofiili, jonka yritysosoite on linkitetty myyntialueeseen. Jos tarjoat kaikki kirjasi maksutta, sinun ei tarvitse lisätä pankkitilin tietoja. Lue lisää maksuasetusten valitsemisesta.

• Ilmoita kirjan ovh-hinnaksi nolla. Tämä onnistuu kirjan Hinnoittelu-välilehdellä. Muista valita sekä valuutta että maat tai alueet, joissa kirja on saatavilla maksutta. Jos haluat ottaa nollahinnan helposti käyttöön muilla alueilla, ota käyttöön valuuttamuunnos.

• Voit tarjota kirjojasi maksutta rajoitetun ajan. Hinnat voivat sisältää alkamis- ja päättymispäivän. Määritä hinnan kesto valitsemalla hinnan alapuolelta Näytä lisäasetukset. Uusi hinta tulee voimaan alkamispäivänä klo 00.00 ostajan aikavyöhykkeellä. Voimassaolo päättyy päättymispäivänä klo 23.59. Jos haluat myydä kirjaa tämän jälkeen, muista ilmoittaa hinta, jota käytetään tarjouksen päätyttyä.

• Voit ottaa digitaalisen käyttöoikeuksien hallinnan (DRM) käyttöön maksuttomissa kirjoissa. Digitaalisen käyttöoikeuksien hallinnan voi ottaa käyttöön myös Asetukset-välilehdeltä.

Vinkki: Heinäkuun 2014 jälkeen luoduilla tileillä valuuttamuunnos on oletusarvoisesti käytössä.