Gør din bog tilgængelig uden beregning i Google Play

Vigtigt! Google Play-partnere kan sælge e-bøger i udvalgte lande/områder. De funktioner, som er beskrevet her, er ikke tilgængelige overalt. I øjeblikket er det muligt for visse partnere at sælge lydbøger i Play. Google accepterer i øjeblikket ikke nye lydbogspartnere. Vend tilbage hertil med jævne mellemrum for at tjekke, om der er sket ændringer.

Du kan gøre din bog tilgængelig uden beregning i Google Play ved at følge vores almindelige procedure for indsendelse.

• Din bog skal være tilgængelig for forhåndsvisning i Google Bøger. Procentdelen for forhåndsvisning i Google Bøger er en separat indstilling, der ikke har noget at gøre med, om din bog er tilgængelig uden beregning i Google Play eller ej. Hvis du vil have, at brugerne skal kunne læse hele din bog i Google Bøger, skal du indstille forhåndsvisningstypen til 100 % på fanen "Indstillinger". Du kan også gøre det muligt at downloade din bog direkte i Google Bøger.

• Du skal stadig angive betalingsindstillinger. Hvis du har oprettet din konto efter juli 2014, har du muligvis allerede angivet de påkrævede betalingsoplysninger ved tilmelding. Hvis ikke, skal du oprette en betalingsprofil med din virksomhedsadresse, der er tilknyttet et salgsområde. Hvis du gør alle dine bøger tilgængelige uden beregning, behøver du ikke at tilføje dine bankkontooplysninger. Du kan få flere oplysninger ved at gå til siden til konfiguration af dine betalingsindstillinger.

• Angiv en listepris på 0 for bogen. Du kan gøre dette på fanen Prissætning for bogen. Sørg for at angive, i hvilken valuta og hvilke lande eller områder, bogen skal være tilgængelig uden beregning. Aktivér valutaomregning for nemt at anvende prisen på nul i andre lande eller områder.

• Du kan gøre dine bøger tilgængelige uden beregning i en begrænset periode. Du kan angive start-og slutdatoer for priserne. Hvis du vil angive prisens varighed, skal du trykke på "Vis yderligere indstillinger" under prisen. Afhængigt af køberens tidszone gælder prisen fra kl. 24.00 på startdatoen til kl. 23.59 på slutdatoen. Hvis din bog skal være tilgængelig for salg efter kampagneperioden, skal du sørge for at angive en pris, der er gældende bagefter.

• Du kan vælge at aktivere administration af digitale rettigheder (DRM, Digital Rights Management) for de af dine bøger, der er tilgængelige uden betaling. Administration af digitale rettigheder kan også konfigureres på fanen "Indstillinger".

Tip! Valutaomregning er som standard aktiveret på konti, der er oprettet efter juli 2014.