Oferir un llibre de franc a Google Play

És possible que algunes funcions descrites en aquesta pàgina no estiguin disponibles, ja que la venda de llibres a Google Play està limitada a determinats països.

Per oferir el teu llibre de franc a Google Play, segueix el nostre procés d'enviament habitual. A continuació trobaràs algunes indicacions que et poden ser útils per als llibres gratuïts:

• El llibre s'ha de poder previsualitzar a Google Llibres. Tot i això, el percentatge de previsualització de Google Llibres és una opció de configuració independent que no es veu afectada pel fet que el llibre sigui gratuït a Google Play o no. Si vols que els usuaris puguin llegir el llibre sencer a Google Llibres, estableix el tipus de previsualització al 100% a la pestanya "Configuració". També pots activar les baixades del llibre directament a Google Llibres.

• Has de proporcionar una configuració de pagament. Si has creat el compte després del juliol del 2014, és possible que ja hagis afegit la configuració de pagament necessària durant el registre. Si no és així, encara que no esperis guanyar diners, has de configurar un perfil de pagaments amb l'adreça de l'empresa, afegir un territori de venda i enllaçar aquest territori al teu perfil de pagaments. No cal que afegeixis les dades del compte bancari si tots els llibres estan disponibles de franc. En cas contrari, has de seguir aquests passos per establir la configuració de pagament.

• Indica que el preu segons catàleg del llibre és 0. Pots fer-ho a la pestanya Preus del llibre. Assegura't d'especificar la moneda i els països on vols que el llibre estigui disponible de franc. Et recomanem que activis la conversió de moneda perquè sigui més fàcil aplicar el preu de venda de 0 en altres països.
    Nota: els comptes creats després del juliol de 2014 tenen la conversió de moneda activada de manera predeterminada.

• Pots oferir els llibres de franc durant un període limitat. Pots introduir dates d'inici i de finalització dels preus. Per accedir a aquesta opció, fes clic a Més detalls/Mostra opcions de configuració addicionals a sota del preu. El preu entrarà en vigor a les 00:00 de la data d'inici i caducarà a les 23:59 de la data de finalització, d'acord amb la zona horària del comprador. Si vols que el llibre estigui disponible per a la venda després del període promocional, comprova que hagis proporcionat un preu per utilitzar-lo després.

• Pots triar si vols activar la gestió de drets digitals (DRM, Digital Rights Management) als teus llibres gratuïts. A la pestanya "Configuració" també es pot establir la gestió de drets digitals.