Hoe werkt Blogger-mobiel?

Je verzendt een bericht, zoals een foto, wat tekst of beide, naar go@blogger.com. Wij doen de rest.

Het starten van een mobiel blog gaat als volgt:

1. Ga naar het tabblad Instellingen | Mobiel en e-mail van je blog.
  2. Klik op Een mobiel apparaat toevoegen.
  3. In het pop-upvenster dat wordt geopend, staat in het gele vak een verificatiecode. Als je een niet-Amerikaans telefoonnummer hebt of afbeeldingen wilt plaatsen, e-mail je de code naar go@blogger.com. Als je telefoon geen MMS ondersteunt, stuur je de code naar 256446 (BLOGGR). Zodra je deze verificatiecode hebt verzonden, kun je beginnen met posten door je berichten naar hetzelfde nummer te sturen.

Wat voor soort berichten kan ik vanaf mijn telefoon naar Blogger Mobiel sturen?

MMS, sms of e-mail. Let op: dit geldt niet voor vanaf een mobiel apparaat verstuurde e-mail die via een webmail-gateway gaat (zoals e-mail die je via je telefoon verstuurt vanaf jestanford.edu-account).

Welk formaat foto's kan ik versturen?

Foto's mogen momenteel maximaal 250 kB per stuk zijn. Als ze groter zijn, krijg je hier bericht van, zodat je het opnieuw kunt proberen met een kleinere afbeelding. Je telefoon (of provider) kan ook eigen limieten hebben.

Kost het gebruik van Blogger Mobiel geld?

De standaardtarieven van mobiele providers voor het versturen van sms- en fotoberichten zijn van toepassing. Blogger brengt niets in rekening voor zijn services.

Vereisten

Een mobiel apparaat dat sms'jes kan versturen en een sms-abonnement. Wat Google betreft is deze service gratis, maar je provider brengt mogelijk kosten in rekening.

Opmerkingen:

• Sms STOP naar BLOGGR als je sms-antwoorden wilt annuleren.
  • Als je je apparaat wilt loskoppelen van Blogger, sms je UNREGISTER naar BLOGGR. Vervolgens kun je je als je wilt bij een ander blog registreren.
  • Stuur het zoekwoord HELP naar BLOGGR (256447) voor meer informatie.